Ut mot havet
Tittelen henter jeg fra en sang av Rune Rudberg. Elsket og hatet over det ganske land som solnedganger.

Vakre farger men kanskje klisjeaktig.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon Nikkor AF-S 70-200 f.2,8 VR G
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/20
  • Lukker2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger578
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243112} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Avsluttet .

Nydelig der du får fargene opp mot hverandre på en suveren måte.

Veldig bra..

Rune
CF W.

Klisjeaktig, du har laget et vakkert bilde av anturen.
Naruren er slik den er og du har femstil dens lik den viser seg.
Jeg ser ikke at dette er en klisje :-)

bra jobba
Tom T.

Hei!

Blink skudd :) Meget bra eksponert Terje:) Liker lagene i bilde. Fargene er ute av annen verden her.

Kjempe bra:)

mvh Tom Tveitan
Avsluttet .

Klisje eller ikke,man liker det man liker:-)
Jeg syns bildet her hever seg fordi du har fått med isen i forgrunnen,fargene som speiler seg i både sjøen og isen og et flott lys.
Rune Rudberg og sangen kan jeg klare meg uten hehe,men tittelen er jo fin og passer godt til bildet.
Liker bildet ditt godt.
Hilsen Tone!
Anne Kristin Fiskaa h.

Herlige farger og flott dybde. Liker fargetonene og lyset.Flott vinterbilde!

Mvh
Anne Kristin
Gunnar K.

Hei Terje.
Liker definitivt bildet bedre enn sangen. Klisjeaktig - tja kanskje det, men bildet er slett ikke dårligere av den grunn. Stemningen i bildet er fin, og isen i forgrunnen gjør mye for bildet. Mvh Gunnar K.
Aleksander M.

Hei
Bildet er jo veldig flott selv om det kanskje er litt klisje-aktig da og dessuten så synes jeg ikke det er så veldig klisje-aktig.

Mvh Aleksander
Anne-Lise S.

Velger å trykke på delete-knappen når det gjelder Rudberg, og konsentrerer meg om bildet ditt alene uten tanker om... Ja... Liker bildet ditt, om enn det nok blir noe klisjeaktig. Noen velger å ikke engang kommentere bilder av solnedganger eller oppganger pga at de hever seg over klisjeer som motiver folk bruker når de er helt i startgropa som fotografer. Jeg Synes uansett det er vakkert jeg, og det er en del av livet og det man ser rundt seg. Hvorfor la vær å kommentere noe som frembringer gode tanker, ro i sjela og kanskje også rosenrøde opplevelser? Finner isen svært vakker med sine former og fargetoner mot den varme oransje og dramatiske himmelen. Flott sett og med fin dybde! Vakkert rett og slett.

Anne-Lise
Espen A. I.

Hei Terje!

Ja, jeg har ikke hatt så mye tid i det siste, men det har tatt seg opp nå. Resten av uka skal jeg bruke på å hyppig oppdatere meg på dotten. Ser dette bildet og tenker, wow, det er ikke bildene dine som er dårlig - det er meg som har dårlig tid;-) Hehe, men ja, bildet har gode kvaliteter. Tenker på skarpheten som er umåtelig viktig i slike farvesterke motiv - apropos farver, de virker naturtroe og svært gode. Isen er en god detalj, faktisk mange detaljer som man kan titte lenge på. Himmelen er litt klisje, men dæven så fint det er - man blir liksom aldri mett slike bilder om det vises frem på riktig måte - slik som her. Horisonten skimtes et fyr eller et eller annet som pirrer synet.

Espen
Karl Andreas W.

Vakkert!!! Du har fått dette fram på en nydelig måte.

Om bildet er klisjeaktig eller ikke synes jeg er en unødvendig diskusjon. Det er hvordan bildet blir tatt, og ikke motivet, som betyr noe for meg.

Dessuten; En god fotograf skal kunne ta gode bilder av alt, og det at det er ''vanlig'', i den forstand at mange velger slike motiver, betyr bare at du har klart dette ekstra godt når bildet ditt faller i smak.
;)
Knut H.

Hei Terje.
Vakkert lys og vakre farger fenger i de fleste bilder.
Isens brytninger som skaper gode skygge blåtoner
hever bilde, steinene gir kontraster og holdepunkter
som skaper en flott komposisjon.Likte godt tittelen
på bilde.Du har tydelig gode kontakter ang,lys/farge
siden de ofte preger bildene dine.
Mvh Knut
Eva Marie P.

Isen i forgrunn gjør dette til et spesiellt solnedgangsbilde, nydelige farver. Slett ingen klisje, et flott bilde er det!
-epl
ps like heller ikkje særlig Rune Rudberg, det er imidlertid en komponist som heter Fliflet Bræin som har et stykke som heter ''Ut mot havet'' og det er veldig vakkert. Ta han istede;)
Frode F.

Tenk om det hadde kommet en elg ruslende over isen her...

Neida. Dette blir ikke klisjé. Ikke i mine øyne. Isformasjonene, steinene og ikke minst fargene gjør dette til et bilde som er unikt, og det kan fotografen ta til seg.

Nydelig komposisjon, nei vent: overlegen komposisjon. God skarphet og dybde, og et fargespekter som ikke ligner noe annet.

Enestående vakkert! Gratulerer.

FF
Anne Ø.

Dette er virkelig flott med forgrunnen og de øvrige
flatene innover i motivet med fine farger.
Et svært godt bilde å betrakte Terje.

Anne:)
Monika Frisvold V.

Hei
fin start på bildet der du har isroser som et teppe som går over i en nydelig solnedgang.... fin dybde !
klisje kan også være vakkert :)
mvh monika
Avsluttet .

Teknisk pent og fint og alt det der - ja, men akk, akk, akk, akk, akk, gakk....så kjedelig og ordinært. Den blodrøde solnedgangen blir heller ikke akkurat veldig mye bedre ved at du i billedteksten refererer til en av Norsk plattdanshistories største plattheter; den veritabelt gedigne dansebandplattheten Rune Rudberg.
Marit O.

Syntes dette var fint jeg, liker hvordan isen bryter her har heler ingen ting og utsette på lys og disse kalde blåtonene i bilde mott denne fargerike himmelen Terje :)
Mvh Marit
Odd Tore S.

Hvorfor skal vi alltid tenke klisjé og nesten ha dårlig samvittighet når vi legger ut et bilde som er så vakkert som dette? Vi har naturligvis sett noe lignende før, men jeg har også sett såpass mange med bilder der hodet eller andre deler av kroppen er kuttet, bilder som er skjeve, osv. at de snart blir klisjéer også. Av en annen type, riktignok.
Som for ''ordinære'' klisje bilder er noen meget betraktningsverdige, mens andre havner i kategorien ''mormor'' bilder for meg, pga hennes spesielle teknikk med Instamatic.
Mer enn nok om det, hensikten var å få fram at jeg synes at bildet ditt ble meget severdig. Og ''Ut mot havet'' slik jeg kjenner den er komponert av Edvard Fliflet Bræin og tåler å høres mer enn én gang.
Odd Tore
Terje S.

Takk alle sammen for responsen på bilde. Jeg er faktisk helt enig med deg Odd Tore vedr klisje. Jeg liker slik lys og slike farger men er samtidig litt engstelig at dette kanskje er ett oppbrukt tema.

Mvh Terje
Per Olav V. T.

Hei, likte bildet ditt godt. Ser du kommer fra hjemlige trakter. Er vel der bildet er tatt et sted også tipper jeg?

mvh Per Olav
Terje S.

Bilde er tatt mellom Hustad og Storholmen fyr.

Terje
Odd E. k.

Hei Terje!

Liker slike bilder, der kontrasten i farger er meget flott. Et severdig bilde Terje!

Mvh

Odd E.
Hans-Jørgen H.

Hei og go kvellen herr Sylte!
Vakkert, mycket vackert.
En kuul flokk med blåhvaler dette ser jeg. Eller er jeg helt utpå jordet.....
Fra havørnfoto til blåhvaler - ja, hvorfor ikke!

I alle fall har det høy estetisk kvalitet. Fin dybde, og terningkast 5.5 angående kunstnerisk verdi.
Hilsen Hans-Jørgen
Bjorn F.

Hei Terje.
Ser nesten arktisk ut. Liker det lave standpunktet du har valgt som fremhever isen mot den flotte himmelen. Liker fargene og stemningen.
Klisjeaktig? Nei.
Hilsen Bjørn.
Kjell Sigurd S.

Jada, jeg liker det jeg ser. Kisje eller ikke - bryr meg ikke. Fin komposisjon, flotte farger og masse detaljer å rote seg bort i. Flott naturfoto.

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu