Bildet inngår i albumet Island - Reykjavik - Her bor en islending - Islendingene er glade i farger og på mine vandringer rundt i Reykjavik var det mye spennende å se innen byggekultur. Siden Island bare har 5 % trær/skog, må hus bygges av andre materialer, og de må selvfølgelig stå stødig i tilfelle jordskjelv...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-08 18:13:01
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243303} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Torbjørn K.

Flotte farger, men jeg synes komposisjonen blir for rotete og uoversiktlig her. En artig detalj er lampen som står litt på halv-åtte, men den forsvinner litt i mengden av andre elementer i bildet.

Torbjørn
Anne-Lise S.

;-) Ja, ikke sant! :-) Fint observert, og slik var det det så ut også enkelte steder. Er man på Island bør man gå inn i bakgårdene og ta en titt...

Takk for kommentaren!

Anne-Lise
Rune S.

Likte bildet med friske farger i flotte kombinasjoner og en liten arkitektonisk beskrivelse. Koselig stemning!

Mvh
Rune S
Avsluttet .

Flotte farger og en fin komposisjon men hadde blitt helt suverent om ikke solen hadde vært så skarp..

Rune
Anne-Lise S.

Sola er nok litt skarp ja, slik at skyggene blir litt for markante. Synes også det så koselig ut, Rune! Takk for kommentarene! :-)

Anne-Lise
Steinulf L.

Her var det overflod og litt trangt i toppen. Morsomt bilde.
Anne-Lise S.

Enig med deg i at det er litt trangt i toppen. Like trangt som det er ellers i bildet egentlig! :-) Takker for fin kommentar!

Anne-Lise
Tom T.

Hei!

Flott farge spill, veldig bra:)

mvh Tom Tveitan
Anne-Lise S.

Takker! :-) Ja, det er mye farger her.

Anne-Lise
Avsluttet .

Et artig og fargerikt bilde.
Syns ikke det gjør noe om det er rotete,det var jo slik det var og det var det du ville formidle.Alt er ikke rent og ryddig her i verden:-)
Liker bildet for det det er,en fargerik og herlig dokumentasjon av hvordan en islending bor:-)
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Ja, her treffer du blink. Jeg har lagd en serie som jeg kaller ''her bor en islending'' og nettopp i den serien er hensikten å formidle ærlig og redelig akkurat hvordan det var. Det blir som en dokumentasjon med mitt billedmessige uttrykk! :-) Tusen takk for hyggelig kommentar! Setter pris på den!

Anne-Lise
Laurberg G.

Hej Anne-Lise. Selv om Tone har meget ret i hvad hun siger, kan vi jo godt fremstille billedet af islændingen hus sådan at detaljerne trænger sig bedre på. Billedet er jo ikke huset men noget ( in sich selbst värung ), nemlig et billede.
Der er flotte farver og sjove detaljer i dit billede og ved at beskære vinduet i venstre side bortfår du et billede med en flot komposition, som alene af den grund virker meget roligere.
Desværre har billedet taget en anelse skade af efterbehandling idet der er udtalt tendens til pixellering rundt imellem træets grene og blade. (Ses tydeligt ved upzooming.) Formoder at det skyldes brug af sharpningsværktøjer eller USM efter resampling. mvh. lau
seder dig forslaget pr. mail
Anne-Lise S.

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å jobbe med bildet mitt til resultatet i V2. Jeg synes du lykker godt i å få frem en ny ro over bildet siden der er færre detaljer. Jeg liker det! Hjertelig takk for at du fikk meg til å se på dette med fotografiske øyne og ikke bare med et ''slik er det''-blikk.

Anne-Lise
Laurberg G.

Hej Anne-Lise. Glad at du ser det samme som jeg. En ro og balance. Det er utroligt så lidt der skal til. Og sommetider er mindre mest. Så det var ret en fornøjelse. mvh. lau
Thorbjørn R.

Igjen - kreativt og artig fra deg. Hvorvidt man skal beskjære kan ofte være en smakssak. Jeg synes duggen på ruten i døra er en morsom detalj, men er enig i at det ble mer ro over bildet etter beskjæringen. For øvrig flotte fargekombinasjoner og godt sett motiv.
Eva Marie P.

Dette er et riktig Bli glad bilde:)
Flotte farver og fin harmoni. V2 er veldig pen. Selv om jeg falt for v1 med en gang er det litt mer ro over dette andre:)
Det er koselig å bli kjent med islendingene:)
-epl
Ioannis L.

En frisk lek i farger og former!
Du har klart dette utmerket! Harmonisk og vakkert!
Anne-Lise S.

Hjertelig takk for detaljerte kommentarer! :-)

Anne-Lise
Venche J.

Flott sett Anne-Lise.

Beskjæringen til Lau hevet bildet. Her skulle jeg gjerne vært gjest.

Wenche.
Anne-Lise S.

Ja, jeg er helt enig med deg, Wenche! :-) Jeg var dessverre bare ''ubuden gjest'' på utsiden her, men utsiden fristet til innsyn også! Takker for kommentaren!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu