Bølgen som kom med stormen
Bølgene ruller nede på sanden, like sikkert som minuttene går og hjertene slår. Men bølgene stopper aldri...rart å tenke på ikkje sant?
Regnet drar skyene ned, vet ikke om jeg liker det eller ikkje....likte knekken på bølgen og den grønne farven.
Det kom et forferdelig stormkast etter jeg tok dette bildet. Vinden tok tak og slengte Cecilie(6) på trynet ned i sandet. Med hyl og hikst løp vi hjem:)
Bildet inngår i albumet Refvik - Her bor jeg :) Naturen forandrer på farvespillene hele tiden. Det er utrolig å bo her ute, nært stor havet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-10 21:32:01
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-10 22:54:06
    Versjon #3
Utstyr
  • canon eos 350D
  • 30-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger399
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243933} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Tom T.

Hei!

Behagelig bilde, tenker da på fargene. Bra komp+ lys.

bra utført arb:)
Vidar S.

Tøft bilde, Eva! Den ene lille brytningen er kul - bryter bølgelinjen perfekt. Regnet understreker hva som er i vente. Tror jeg ville beskjært halve sandstranden. Veldig bra skarphet, flotte farger og en dramatisk himmel. Perfekt eksponeringstid. Du har også fanget bølgene i tre trinn på vei inn over stranden...stilig! Bra jobbet, Eva! :o) Vidar
Avsluttet .

Deilig dette bildet.
Og den store bølgen gjør mye for bildet.
Fine farger og et bilde som er både rolig og spennende på samme tid.
Liker dette Eva.
Hilsen Tone!
Ingeborg D.

Græla bra!
Sjøen er så utrolig spennende, ser bak den store bølgen at det har blåst siste døgnet, utrolig fascinerende når horisonten ser ut som små fjelltopper uti det store blågrønne landskapet. Bølgen i front ville frista surfere i hele norge, minst;).Ble umiddelbart fristet til nok en søndagstur på jærkysten!
Eva Marie P.

Tusen takk, Tom ,Tone Vidar og Ingeborg:) Eg blir så kry når jeg får så flotte kommentarer.
Kjekt å kunne riste deg til en ny strandtur Ingeborg:)hehe, græla bra, det var et stilig utrykk det.
Skal prøve å ta vekk litt sand eg, Vidar.
Eva
Bjorn F.

Hei. Flott bilde av en bølge som brytes mot land.
Jeg tror jeg ville beskjært i toppen istedet for i bunnen , synns det er noen fine skygger i sanden som kler bildet godt som du mistet ved beskjæringa du har gjort.
Hilsen Bjørn.
Eva Marie P.

Heisann
Jepp jeg er litt enig Bjørn. Nå skal det komme en ny verson:)
Tusen takk for du likte bildet mitt:)
Eva
Tine H.

Kjempebilde. Men behold stranden ja, den har som Bjørn sier farger som er med på å skape helheten. Fargene i vannet og bølgen er fasinerende.
Mvh Tine
Anders R.

Hej

Fantastiskt behagliga färger! Bra komposition, man får en känsla av att vågen är hur stor som helst och som Vidar skriver, tre vågor i ett och samma knäpp, topp! V3 för mig, skulle t o m kunnat tänka mig att skära pyttelite till, men bilden är absolut bra som den är i alla versioner.

Mvh
Anders
anne g.

hei igjen eva! veldig rolig og flott bilde, der man aner dramatikken som lurer. je liker spesielt forgrunnen med stranda og bølgene, der elementene er varierte. Fargene er harmoniske og din oprinnelige komp tiltaler meg mest. hilsen anne
PS. har tenkt meg til sandnessjøen på foto-tur i dag...
Avsluttet .

Hmm, det var her jeg skulle ha vært med kameraet mitt, en gang min venn.

Syns du har fått frem mektigheten i dette motivet, mer trenger en ikke å si, jeg bare elsker havet, bølgene og vinden som stikker i ansiktet.

Hilsen
arne
Jan Frode A.

Fasinerende med bølga som brytes så flott. Du har truffet godt med såvel plasseringen av bølga mot venstresiden av bildeflata, samt det rette øyeblikket i brytningen. Jeg liker de litt gråværsdag fargetonene i bildet. Ser at du har lagt ut endel alternative utsnitt. Jeg for min del ville ha beskåret kraftigere ifra nedre bildekanten, og fjærna hele stranda :-)

mvh Jan Frode

Marit O.

Nydelig lys og farger i dette bilde, pen brytning i bølen versjon 3 på meg :)
Mvh Marit
Rune S.

Kjempefin kjempebølge i flott lys og fine toner. Fascinerende med slike bølger. Ser ut som om bildet heller noe. Ekstra fint at bølgen brytes midt på. Versjon #3 er best for meg.

Mvh
Rune S
Eva Marie P.

Neimenn, så koselig å få så mange kommentarer:) Tusen takk.
Velkommen med kamera hit Arne, som jeg har sagt, jeg bor i det gule huset ved sanden:) Her har vi kaffe og..
Anne:) gleder meg til å se bilder fra Ssandnessjøen(det e der eg kommer fra). Rune, Marit, Jan Frode,Anders og Tine, ha en herlig dag alle sammen.
You made my day!!

Ivar B.

Likte versjon 2 utrolig bra! Rene fine linjer uten noe som forstyrrer. Enkelt men likevel kraftfullt. Bilde gir en fin stemning med en blanding av kraft og storhet. Liker den høye himmelen. Mvh Ivar.
Ann T.

Dette er et meget vakkert bilde. Nydelig lys og naturlige farger. V1 er det beste for meg. Jeg liker at bildet har forskjellige lag og detaljene fra stranden gir ekstra dybde i min mening. Et flott og vel gjennomført bilde. Absolut noe å være stolt av!
Mvh. Ann
PS. Synes at du er kjempe heldig å bo på et så fantastisk sted!
Eva Marie P.

Tusen takk Iver og Ann for så fine kommentarer til bølgen min:)
Ja jeg er heldig...kan aldri tenke meg å flytte.
Jeg sitter og ser ut på denne sanden hver dag, ved frokostbordet.
Det er alltid spennende med tanke på vind og vær:)
Det burde vel snart bli arrangert en foto-tur hit, for det er så mange som sier de vil. Gleder meg til dere kommer:)
Eva
Ole-Kristian T.

Hei Eva! Ja der kan du se hvordan ryktet om den fantastiske Refviksanda sprer seg som følge av din entusiastiske markedsføring :) Her har du fanget en mektig bølge pluss to til. Jeg bare elsker slike bilder med sjø og strender :) Ser du har fått div. forslag til kutt, men jeg synes din første versjon er helt fin, ev. #3. Å ta vekk noe av den flotte stranda med stripene og de fuktige partiene synes jeg ikke noe om. De homogene fargetonene er så flotte her, de går dus-i-dus, med grå skyer, grønt vann og sandfargen på stranda. Komposisjonen er enkel og vakker. Et lite tips fra meg er å sette pixlene til max 1030 (bredde) og 680 (høyde). Da blir bildet stort, men ikke større enn skjermen (så slipper man å skrolle). I hvert fall stemmer dette på min skjerm. Ha en god dag :)
Eva Marie P.

Det var et godt tips Ole-Kristian å gjøre bildet mindre i utgangspunktet. Det skal jeg huske på. Tusen takk for fine ord om bildet mitt:) Jeg blir så utrolig glad vet du. Jeg blir vel å se deg på sanden her i sommer:)
Eva
MaiLis S.

Behagelig bilde.Rent og pent.mvh Mai-Lis.
Eva Marie P.

Neimenn, så koselig å få en kommentar på et ''gammelt'' bilde:)
Snill du e Mai-Lis
Hanne S.

Versjon 3 for meg. Man ser bedre linjene og konturene når det er beskjært slik. Nydelig bilde.

-Hanne.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu