Lady White
Utstyr
  • Rolleiflex 2,8 C
  • Xenotar
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeKodak Tri-x 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger969
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243998} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Avsluttet .
Fint s/h bilde. Fint lys
Avsluttet .
Hei knut-inge!
Flott portrett. Gode s/h toner og lys som anette sier. Jeg vil også legge til godt bruk av blender som rammer denne jenta skikkelig fint inn.Men det noe jeg ikke helt klarer å se. Er det en baker eller en maler?Maling el. melis?
Jeg skulle muligens ønsket at nesen var litt dempet. Jeg klarer ikke helt å se om det er mer hvitt oppover nesen hennes eller om det er lyset som gjør det...Ellers god kontakt med modell og fine detaljer :)
Når kommer Lady black? :)

-rune-
Anne-Lise S.
Artig portrett av ei jente som ser ut som hun er litt skøyeraktig, og som kan se ut som om hun har smilet på lur. Godt og varmt blikk. Fint i sort-hvitt, skarpt og fint.

Anne-Lise
Knut-Inge J.
Mange takk, alle tre - og for anbefaling, Rune. Det kvite på nasa er maling, type Lady, derav tittel :-) Venskapleg maling-krig under oppussing av kontoret, på folkehøgskolen. Kledeleg make-up, så eg hanka henne (Margrethe) inn til fotografering......
Avsluttet .
Hei!

Vet ikke helt hvorfor, men tenkte national geographic med en gang jeg så dette. Et bilde i særklasse. Levende og annerledes. Skulle jeg gjort noe her ville jeg fjernet rammen, den stjeler dessverre en del oppmerksomhet.

Med vennlig hilsen Jon Martin
Helge L.
oi, et virkelig flott bilde dette. Liker meget godt komp og s/h-toner/DOF, sammen med et litt spesielt motiv med et nydelig blikk og uttrykk så blir dette et, i mine øyne, stort stykke fotografi. bra!
Helge
Oda Lystrup H.
flott og rett-fram portrett.
veldig fint. her stemmer alt synes jeg.

Oda:)
Peter M.
Strålende Knut-Inge :-) Rett og slett det beste portrettet jeg har sett her på lenge. Vet ikke hvorfor jeg tenker på en sigøynerjente når jeg ser dette, men det gjør jeg. Blikket er så herlig, fanget det lure skøyerblikket til Margrethe som rett og slett får meg i godt humør. En höjdare av et portrett, og for meg et av dine bedre. God natt kollega :-)
Amund Blix A.
Nydelig og med flott blikkontakt.

Litt rart at det ser ut som hun ikke har armer :-)

Amund
Anne Lene B.
Hei Knut-Inge
Et sjeldent fint portrett med en flott og naturlig modell med god blikkontakt!! Valg av bakgrunn og bruk av dybdeskarphet er perfekt!!
Rett og slett herlig, så du fortjener en anbefaling for dette!!
Bokmerket til inspirasjon

Hilsen Anne Lene
Knut-Inge J.
Tusen takk for gode tilbakemeldingar - og for anbefaling, Anne Lene. Særdeles hyggeleg.
Dag T.
Morsomt hvordan ansiktsmalingen gjentar formene i blusen. Fint blikk også!
Brita Helen E.
Hei!
Et usedvanlig godt portrett med et flott og direkte blikk.
Veldig bra lyssatt. Flott utsnitt. Velfortjent anbefaling du har fått! :)

Mvh Brita...
Espen A. I.
Nyyyydelig Knut-Inge. Jeg liker portrettene dine svært godt!
(Rett på kontrast v.øye)

Espen
Knut-Inge J.
Tusen takk til Dag, Brita Helen og Espen André. Hyggelege observasjonar og gode tilbakemeldingar.
Kristoffer L.
Det er noe med denne posituren som er veldig klassisk, og som minner meg sterkt om velkjente, malte portrett fra forlengst svundne tider. Dette gir bildet en kontekst som jeg er spesielt glad for at du gjennomfører uten å ty til lettvinte triks som f.eks. layers i Photoshop (med tanke på å få bildet til å se gammelt ut, eller som et maleri).

Batikk-toppen og malingsflekkene trekker meg tilbake til dagen i dag. Dette er et moderne portrett, nært, åpent og direkte, men - tror jeg - solid forankret i impulser fra kunsthistorien.

Dette er et bilde jeg gjerne anbefaler.

- Kristoffer
Knut-Inge J.
Det var refleksjonar og tilbakemelding eg satte særdeles stor pris på. Tusen takk skal du ha, Kristoffer.
Avsluttet .
Du verden for ut uttrykk!!
Dette er et portrett som skiller seg ut.
Helt igjennom ekte vare, og en struktur som
bare du finner i analog BW foto.
Et av de beste portrettene jeg har sett på lang tid.
Knut-Inge J.
Tusen takk, Arve. Dine kommentarar inspirerer.
Bergliot E.
Dette var et perfekt bilde. Uttrykket og det litt rotete ansiktet med maling og håret i skaut var helt rått. Flott lys og en fin bakgrunn. Veldig bra!

Bergliot:)
Arne S.
Klassisk portrett med betydelige kvaliteter. Blikket, stoffligheten og teknikken utgjør til sammen et helstøpt og vellykket bilde. Malingen i ansiktet gir rom for fantasien.
Knut-Inge J.
Bergliot og Arne: Takker og bukker :-)
Bjørn H.
Hei hei Knut-Inge..

Har kikket meg igjennom endel av bildene dine og stopper opp ved dette.. Helt spesielt portrett. En ting er selve sorthvitt arbeidet som er helt strålende, men det er noe med både blikket og jenta, som sammen med hvitmalingen pirrer nygjerrigheten min.

Liker det veldig godt :)

Bjørn

Knut-Inge J.
God formiddag, Bjørn - og tusen takk for hyggelege kommentarar og tilbakemeldingar til mine bilde. Set stor pris på det!
Stine J.
Hei Knut-Inge,

Mona Lisa blikk og malingsflekker, artig kombinasjon. :) Før jeg leste at det var malingsflekker, så jeg for meg en hardt arbeidende kvinne som bakte brød til en hel armè av sultne familiemedlemmer. Flekkene i ansiktet var dermed mel. :)

Et bra portrett som forteller en historie og gir rom for tolkning. Du er flink å forevige gode uttrykk og s/hv arbeidet ditt har store kvaliteter. Det går igjen i det meste du leverer.

mvh Stine
Maja H.
Hei!

Nydelig portrett, av ung kunstner? :) Liker det veldig godt. Flott utrykk på modellen og utrolig bra arbeid både med lys og s/hv arbeid. Absolutt et bilde jeg anbefaller.

Ha en fortsatt fin påske.

Mvh nabo- Maja :-)
Knut-Inge J.
Mange takk for hyggelege tilbakemeldingar, begge to! Likte den med Mona Lisa..... :-)
Martin L.
Det er definitivt Margrethe du har fanget der ja. Det skal være sikkert og vist :)!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu