Mellom vinter og vår
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-11 19:27:43
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • sigma 150mm macro hsm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244020} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Monika Frisvold V.

Hei Tom
jeg måtte sitte å se en stund på bilde ditt før jeg fant ut hva jeg så....., tror jeg ville ha kuttet vekk den lyse delen nederst til høyre...da får du et mye roligere bilde... Liker det jeg ser..med farger, is og dybder i hullene som skaper stemning i bildet..... :)) Fin søndag til deg..mvh monika
Anne Kristin Fiskaa h.

Fint bilde med flotte farger. Er enig med Monika vedr. å kutte bort den hvite flekken. God skarphet og fint lys.

Anne kristin
Anna Rosa L.

Å så nydelig!! Veldig flott bilde tom!

-rosa-
Marit O.

Hei Tom
Syntes du formidler strukturen i isen detaljene under isen og fargene svært flott her, men dessverre tar det lyse felte litt for mye oppmerksomhet her :)
Mvh Marit
Avsluttet .

Enig med de nadre om kutt av det lyset feltet.
Men ellers et flott bilde med fine farger og mønstre:-)
Hilsen Tone!
Anders R.

Hej Tom

Ytterligare en fin bild från dig!

Instämmer nog med att det ljusa fältet gör ''mer skada än nytta''.

Bra magenta tonade färger som går mot gult, fantastiska linjekontraster mellan isen och löven! Nya detaljer dyker upp under tiden man tittar, spännande!

Mvh
Anders
Tom T.

Hei!

Takk for tilbakemelding:) Er ikke enige deres synspunkter på det hvit feltet til høyre. Dette skaper uro i bilde, er riktig det. For meg blir bilde kjedelig uten dette feltet, det skaper mer driv og smell i bilde. Var ikke ute etter ro her, mer støy og smell . Fint at dere har en annen smak en meg, det for meg til å tenke. Er jeg på vill spor her. Tusen Takk til dere alle:)
Stig Børre E.

Spennende motiv. Syns det hele blir litt kaotisk.
Føler at du burde gått tettere på og konsentrert deg om de små spennende detaljer.

StigB
Jostein F.

Hei!
Om jeg skulle henge bildet på veggen, ville jeg ha valgt et ''roligere'' utsnitt. Om hensikten er å røske litt opp i et slitent persepsjonsapparat hos betrakteren så passer det godt med så mange elementer og ''uro'' i bildet.
Bildet er i seg selv veldig flott, hvor de to hullene som steinene lager får frem en kjempefin effekt, det hvite partiet gir for meg inntrykk av at noe knuses eller går i stykker.

Mvh; Jostein
Ronny A.

Hei, et vakkert bilde Tom. Du er flink til å oppdage de små detaljer som naturen skaper. Ville nok fjernet det hvite partiet, da bildet ellers har så mange ''detaljer'' at det stjeler negativ oppmerksomhet. Liker de døde bladene som ligger begravet under isen:-)
mvh Ronny
Avsluttet .

Hei igjen Tom!
Jeg må bare si at jeg liker bedre V2 og da du tok vekk det lyse feltet så dukka det opp en skapning der,har du sett det?Med to nysgjerrige øyne:-)
Jeg vil ikke si at bildet blir så veldig rolig fordi om du tar vekk den lyse flekken for det er fremdeles mange ting og elementer å forholde seg til i dette bildet.Det er ikke kjedelig fordi om du tar bort flekken.Men flekken stjal veldig mye oppmerksomhet fra alt det andre flotte i bildet ditt som jeg nå kan nyte uten å bli forstyrret av denne.:-)Men smaken er jo delt så noen vil nok ha det med flekken men bare liit om hvorfor jeg syns det var bedre uten:-)
Hilsen Tone!
Monika Frisvold V.

Hei Tom..

V2 ble flott :))
masse øyner som titter på meg.... hjelp!!
mvh monika
Stig Børre E.

V2 ble betydelig roligere. Et bilde å fordybe seg i. Masse detaljer.

StigB
Ronny A.

V2 ble topp:-)
mvh Ronny
anne g.

hei tom! spennende bilde på mange måter! enig med mange her om nedre høyre hjørne. jeg synes de to mørke formene som oppstår er såpass spennende i seg selv at de danner denne kontrasten/støyen til resten. nydlige farger. hilsen anne
Margrethe A.

Har tatt noen slike bilder selv, og synes dette var flott. Du har ikke bare fanget en god komposisjon men også en rekke detaljer både i blader, sten og is. Den lille snøflekken, eller hva det nå er, nederst til høyre er noe distraherende. Flott fargebruk :)
bård s.

Hei Tom !
Dette bildet er bare ''helt rått''!
Hilsen Bård
Marit O.

Versjon 2 ble bra Tom, nå klarer jeg og konsentrere meg mere om di fine og spennende detaljene i bilde :)
Marit
Eva Marie P.

Dette var vakkert, V2 helt klart for meg. Spennende farver og mønster som dannes. Naturen har så mye spennende å by på. Du har øynene med deg og er kreativ. Stilig med de hullene som viser løvet slik det egentlig er også isen med sine mønster og dråper.
Helt konge:)
-epl
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu