Delicious curve
Husgalleriet har bygget hus like ved meg.
Første gangen jeg prøver meg på arkitektur.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244693} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jørgen S.

dette bildet var veldig bra. refleksen i vinduene har en utrolig farge og linjene som huset skaper trekker deg liksom rundt i bildet hvor du stadig finner noe nytt å se på. skyggen på undersiden av huset på venstre side av bildet blir litt vel tung og rekkverket og hustaker på samme tide blir for meg unødvendige ellementer i dette bildet.

Mvh Jørgen
Henning L.

Synes du har overdrevet fargemettingen litt for mye, og det blir for lyst på høyre siden og for mørkt på venstresiden. Huset er jo vakkert, og ganske spesielt, men det kommer ikke så godt frem her.
Avsluttet .

Jeg ville gått litt lengre i fra slik at du hadde fått med hele grunn muren åsså ville jeg fjernet hustakene og flippet det horisontalt! da hadde dette bilde lett kunne blitt brukt i et interiørmagasin! jeg likte fargene!
mvh Petter!
Kim H.

Jeg kunne godt tenkt meg å fjerne rekkverket og hustakene samt unngått de utbrente skyene. Etter å ha tenkt meg nøye om så har jeg komt frem til at jeg synst at avstanden er akuratt passe. Synst den avkuttede grunnmuren bare gjør at du kommer nærmere på huset.

Fargen på himmelen og refleksjonene i vinduet er også et stort pluss. Meget bra.

mvh
Kim Hetland
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu