kongeørn
Nå er det lenge siden forrige kongeørnbilde. Dette er også tatt på Flatanger i mars 2007, under guiding fra Ole Martin og hans kyndige medhjelper.
Utstyr
  • Canon
  • Canon
  • Brennvidde560mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/800s
  • Filmtypeiso 400 raw
  • Nei
  • Annetstativ fra sjul
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245144} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Robin J.
Sikkert en flott opplevelse i Flatanger. Fin bilde av en flott fugl. Teknisk bra. Mvh RJ
Terje S.
Stor opplevelse og flott teknisk utførelse av en drøm jeg ikke har fått oppfylt enda. Flotte farger og en fin bakgrunn som fremhever Kongen på en utmerket måte.


Mvh Terje
Aleksander M.
Hei
Bra dette også, men ikke fullt så bra som de du la ut tidligere.
Sikkert en stor opplevelse! Bra teknisk!

Mvh Aleksander
Ole Birger S.
Takk for kommentarene. Ja, det var en opplevelse å se disse majestetiske fuglene. Men opplevelsen hadde nok vært større, dersom man kun hadde betraktet fuglene. Jeg satt med to kameraer, og konsentrerte meg om å ta bilder i rette øyeblikk, følge med histogram og passe på å hele tiden ha ledig kapasitet på bufferene. Min sidemann i sjulet opplevde å ha full buffer og minnekort samtidig akkurat i det øyeblikk ting begynte å skje. mvh obs
Kjell G.
Nært og flott dette, Ole Birger!
Fin øyekontakt og nøytral, bra bakgrunn. Jeg er enig i at det river godt å se rett inn i slikt et blikk på kloss hold.

For øvrig: Takk for lånet av rypen din til mitt ørnebilde!

mvh kjellg
Kjell Sigurd S.
Flott av kongen. Liker posituren hvor nebb og blikk kommer til sin rett veldig godt. Lyset som faller på hodet er også med på å heve bildet. At åtet er synlig men heller ikke mer et pluss. Kunne gjerne sett mer detaljer i fjærdrakten men på den annen side synes jeg de fleste ørnebilder har lavere detaljfaktor enn dette. Gratulerer med gode resultater på onsdag. Høyst fortjent i tøff konkurranse.

Kjell S
Anne Ø.
Veldig bra hva du deler med oss.
Så nært og skarpt med fine detaljer.
Majestetisk!!

Anne:)
Ole Birger S.
Takk for kommentarene og gratulasjon. Hyggelig at rypa ble brukt til noe fornuftig Kjell Germeten. mvh obs
Espen A. I.
Dette har vi sett så mange ganger før, skjønner dette er en lidenskap for deg, men for oss andre blir det rep.knapp hele tiden, samme om og om igjen. Hva med å få til et action bilde? Et bilde i lufta? Alt annet enn fuglenstårstilleogserilufta.

Espen
Ole Birger S.
Takk for kommentaren Espen. Dette er ingen lidenskap for meg, og jeg har ikke noe imot action-bilder. I dette tilfelle er bildene tatt fra sjul, og i sjulet satt også 3 andre fotografer. Man må da ta hensyn til de øvrige fotografer, og det ble avtalt at ingen begynner å knipse før ørnen har satt seg, og hadde sittet en stund. Dette for ikke å skremme ørnen. Forøvrig er mitt siste fuglebilde mere actionpreget. mvh obs
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu