Gammel grafitti #2
Bildet inngår i albumet Gammel Grafitti 2007 - Ny kultur på gammel vegg
Utstyr
  • Olympus E300
  • Olympus Zuiko Digital 11-22/2.8-3.5
  • Brennvidde11mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/30s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Laurberg G.

Hej Vidar. Vældigt motivområde du her har fundet i den gamle grafitti. Farvespillet du viser er meget harmonisk, men indeholder dog nok en mindre uligevægt mellem den dominans de blå i nedre venstre udøver over resetn af billedet ,der står i mere bløde og tilbagetrukne toner. Her kunne du evt. fremme harmonien ved en beskæring der minimerer det blå, sådan at vægten mellem farverne bliver mere balanceret. - Det skal anføres at denne kritik er meget subjektiv baseret og at min fornemmelse bestemt ikke behøver at være delt af andre. Vi er jo (heldigvis) forskellige alle. Og det er vel vores eneste mulighed ud af den fortabelse der ville ligge i at alle vore billeder ellers ville være ens. Iøvrigt en fare ved at være sammen i klubber og på fotosider at vi påvirker hinander og danner skole og sandheder. Alt er fotograferet og afbildet. Så mon ikke vi skal være glade for subjekternes forskelligheder? mvh. lau
Avsluttet .

Enda et herlig bilde fra deg Vidar.
Jeg bare digger fargene,avskallingen og mosen.
Det harmonerer enda man skulle tro at det ikke ville gjøre det.
Kan vel være enig med Lau i beskjæring av det blåe og så har han jo rett i det andre han sier også,heldigvis er vi forskjellige og det skal vi fortsette å være,ellers hadde det blitt kjedelig i denne verden.
Gratulerer med enda et flott bilde.
Hilsen Tone!
Anna Rosa L.

ja dette var pent!
-rosa-
Vidar S.

Takk for kommentarer, Lau og Tone! Takk & pris for subjektiviteten. Derfor kan jeg si at jeg ikke er helt enige med dere vedr den blå flaten. Den blå flaten er dog kraftig, men mindre i areal enn resten... utenom om det blå ligger dessuten hovedhistorien i bildet, den oppsprukne og mosekledde betongen som tiden nå har løpt i fra. Hovedtyngden av den historien ligger i det gylne snitt og dominerer ellers hele øvre halvdel.

Jeg tror at hvis vi som kommenterer og blir kommentert tør å si og stå for det vi virkelig mener, så danner vi ikke kunstige sannheter. Vi må selv også vurdere andres positive og negative kritikk (subjektive sådan) og ta et standpunkt til ''riktigheten'' i det som sies og fortsatt tro på det en føler er rett for sin egen del. Søk også informasjon via andre kanaler for å få en bredere kunnskap om det man driver med. Da er det lettere å sortere og vurdere kritikken som kommer.

Men, det er hvis vi tør... og vi tør, gjør vi ikke?



Avsluttet .

Hei Vidar!
helt enig i det du sier i din kommentar her.
Både når det gjelder å vurdere den kritikken(konstruktiv vel å merke)vi får ,men også tørre stå for det som en mener er rett for sin egen del.
Og man må tørre å prøve,og eventuelt feile,ellers kommer man aldri videre og vil heller aldri bli bedre:-)
ha det fint.
Hilsen Tone!
Laurberg G.

Nemmerlig!
Vi må alle prøve at turde.
Både at udtrykke subjektiv, positiv kritik og
turde vurdere denne.
Samtidig må vi både være villige til at rette når vi overbevises,
og være stærke nok til, hvad måske er det sværeste, at fastholde og tro på sig selv. Sådan er det, og sådan skal det være. mvh. lau
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu