Granåsen
Utstyr
  • d200
  • tokina 12-24
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245436} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anna Rosa L.

Dette er meget vakkert!
-rosa-
Bergliot E.

Vakker stemning og et aldeles flott lys. Siluettene av trærne kom fram her på en behagelig måte og det fine lysskinnet i snøen forsterket stemningen. Fin komposisjon og et serverdig bilde du viser oss her.

Bergliot:)
Truls L.

Et nydelig bilde med flotte farger og fine siluetter av trærne :)

Mvh Truls
Håvard S.

Nok en gang utrolig vakkert. Du er flink på slike bilder! Er det Trysilfjellet vi skimter til høyre? For det er tatt vestover? Ell er det mot Brynflå?
Dette her er opplevelse av de sjeldne!! Når er bildet tatt (klslett)?
Kan du lette på sløret ang. teknisk?

Mvh. Håvard.
Trygve O.

Takk for hyggelige kommentarer.

Håvard: Bildet er tatt ca ved sekstida på morraskvisten i det sola kommer opp ca over Susdalsgnollen kan jeg tenke meg. Bildet er altså tatt i retning sør-østover. Det litt spesielle lyset på himmelen skyldes at det er ''filtrert'' igjennom restene av en kraftig snøbyge. Teknisk er det vel ikke så mye hokus-pokus. Blenderprioritet på f11 kan jeg tenke meg. Stativ selvfølgelig. Og Raw-opptak uten all verdens med justeringer av orginalopptaket ( husker ikke helt). Snøbyga, og dermed den fine stemning, kom og gikk i løpet av et par- tre minutter etter at jeg kom opp på toppen. Litt flaks er en viktig inngrediens i landskapsfotografering i tillegg til god planlegging ( se værmeldinga og kjøp en pålitelig vekkeklokke. Snøbyga var forøvrig ikke planlagt i dette tilfelle).

Trygve
Håvard S.

Vanker ihvertfall en anbefaling her...:)
Gulbrand T.

Hei Trygve
Nydelig soloppgang med en flott himmel som speiler seg i snøen og med trærne som står i silhuett mot himlen. God komposisjon og eksponering.
Mvh Gulbrand.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu