Bildet inngår i albumet Island - Reykjavik - Her bor en islending - Islendingene er glade i farger og på mine vandringer rundt i Reykjavik var det mye spennende å se innen byggekultur. Siden Island bare har 5 % trær/skog, må hus bygges av andre materialer, og de må selvfølgelig stå stødig i tilfelle jordskjelv...
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_245925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

KNalltøff komposisjon igjen Anne-Lise.
Har helt sansen for dette knallrøde huset mot den blåe himmelen.
Stilig.
Hilsen Tone!
Georg K.

I think you should try to work a little around the shimmy - left and right, the dark, black stripes are strange up there.
Jostein F.

Hei!

Knallsterke metta farger i samspill med linjer og elementer, Slik fotografi liker jeg veldig godt. Godt sett og komponert. Pipa er nevnt som litt forstyrrende, men det er det eneste. Du behersker og ser denne motivtypen så bra.

Mvh; Jostein
Bergliot E.

Ja her har de ikke spart på fargen på huset. Hutte tu for ei knallfarge. Spennende vinkel du har valgt. Lag på lag med linjer og vinkler, ble en fin komposisjon. Det er noe svart rundt pipa. Er det resultat av redigering eller.

Bergliot:)
Marit O.

Flott komp, fine linjer og herlig knæs rødfarge på huset som står fint til den blå himmelen her Anne-Lise :)
Mvh Marit
Anne-Lise S.

Hei på dere!

For å fortelle noe jeg synes var morsomt, så er det blå ingen himmel i det hele tatt, men rett og slett fargen på muren som dette knallrøde huset er bygd tett inntil. Det er hvorfor det er sot på begge sider av pipa. Den ryker nemlig rett i veggen på det blå bygget.... Lurer på brannforskriftene på Island....?? :-)

Hjertelig takk for positive kommentarer, og for spørsmål.

Anne-Lise
Vidar S.

Spenstig! Finurlig komposisjon som utnytter og fremhever de arkitektoniske krumspring en finner rundt om i bildeflaten. Det er nok og hvile øynene på uten at det er overlesset. Fargene bidrar til vitalitet og fasinasjon. Også... kontrasten mellom den røde treveggen, det grønne blikkplatetaket og den blå murveggen - herlig! Utelampa, lyspærelenka, antenna og blikkpipa er bonus og tilbehør som ivaretar interessen til betrakteren. Skikkelig kult bilde og skarpt observert! :o) Vidar
Ann F.

Først trodde jeg det var noen tekniske digitale rariteter i den blå delen, men når du sier det er mur, er det annerledes.
FOR et motiv. Om du har lyktes optimalt med bildet, vet jeg ikke uten å ha sett huset, men fargene formelig spruter i de ulogiske vinklene. Og med lyspærene som et sjarmerende pluss.

mvh Ann
Inger Anne Maritsdotter V.

Fin linjeføring i bildet og ikkje minst friske flotte farger.

Utruleg bra sett og formidla Anne-Lise, du har augene med deg;-)

Mvh Inger Anne
Marit O.

Og det gjør bilde enda bedre, at du har klart og lure oss såpass er utrolig morsomt.
Knall bra oppservert :)
Mvh Marit
Jostein F.

Ha! Se der fikk vi på pukkelen, for å påstå slapt etterarbeid. Det burde vi skjønt ikke sto i stil med detaljbevisstheten i motivene dine forøvrig. Bildet blir bare enda bedre med den ekstra informasjonen, og det blå/røde ga sikkert opphav til mange mulige motiv.

Mvh; Jostein
Bergliot E.

Hahaha....eg syns det var rart at du la ut et så slurvete PS arbeid. Det andre i bildet var jo så skarpt og feilfritt, men den såkalte himmelen var full av streker og sot. Der klart du å lure oss.

Må da bare konkludere at bildet er feilfritt og at menneskene på Island må være ekstremt glad i sterke farger.

Bergliot:)
Anne-Lise S.

Ikke verst.... :-) *lerÆ* Takker! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu