Hud
Bildet inngår i albumet Akt 1 - Ett av mine første forsøkt på aktfoto, med selvutløser og kun en lampe - hadde planlagt å bruke to men den ene hadde gått i stykker. Sort stoff som bakgrunn
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-22 11:22:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/80s
  • Filmtypeiso 200
  • Nei
  • AnnetStativ og selvutløser.
    Justert i fra raw med eksponering, kontrast og saturation
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1660
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Are-Martin S.
Hei. Er dette ditt første bilde her? I så fall sier jeg hei og velkommen. Du har valgt en fin positur som man godt kan la øynene hvile på. Du har vært uheldig med overgangene mellom lys og skygger i din eksponering. Det vises godt på overkroppens høyre del, og nede i bildet.

Jeg vet ikke hva årsaken kan være, men jeg tror du hadde kommet bedre fra det med høyere iso og mindre blender. Iso 800 og blender 7 f eks vil gi samme forhold ved lukkertid 1/80 sek.

Jeg ser du har brukt 18mm brennvidde. Ved så stor vidvinkel risikerer du at det som er nærmest objektivet vil (på bildet) se større ut enn det gjør i virkeligheten. Altså, om kneet ditt er nær opptil objektivet, så vil det på bildet se større ut (i forhold til resten av kroppen) enn det er i virkeligheten.
Steinar Dahlen V.
hmm .. eg synast det bilete var liitt for mørkt etter min smak...

Men bortsett frå det så synast eg at det virkar stemmnings skapande. må liksom konsentere seg for å sjå den vakre kvinnekroppen , lyset som skinner frå siden gjær at det blir meir stemnings fullt.

kansje du burde lage copyrighten litt mindre . fordi den er såpass stor
at den tar vekk litt fokus frå sjølve bilete.. (dette er noko eg og må værte flinkare til ..)

*SV*
veronica n.
Heisan :) Og takk for velkomsten. Dette er mitt første bilde her ja. Og har heller ikke tatt så mange bilder av denne typen .
Takk for tipsene om iso og blender , jeg skal prøve å ta litt forskjellige neste gang jeg tar bilder , men jeg har erfart at jeg ofte får mye støy på bildene om meg bruker for høy iso dessverre. (Og speilrefleks er forholdsvis nytt for meg enda, men man lærer hele tida)
Må også forsøke med annen brennvidde , men den får jeg ikke styrt med fjernkontroll ;) At det som er nær objektivet virker større enn det er var jeg faktisk ikke klar over.

Og det er stemningen jeg førsøker å få frem her ja :) Selv liker jeg slike bilder selv om de er mørke. . Neste versjon(bilde får være med mindre copyright .. *s*
Are-Martin S.
Du sier at v.2 er annerledes eksponert, men det er vel samme bildet bare med en annen etterbehandling? V.2 er bedre, her er overgangene mer vellykket, men du er ikke helt i mål ennå. Men det er bare å forsøke :-)

Litt pirk utenom det tekniske, den venstre armen vises så lite at jeg enten ville sett mer av den, eller at posituren var sik at den var helt vekk. Og smykket i halsen tar for mye oppmerksomhet.
Inger-Lise S.
Velkommen til Foto.no! Jeg tror du vil ha mye spennende å vise oss i framtiden.V#1 syns jeg ble litt mørk, v#2 atskillig bedre.
Lytter man til tips (man er enig i) er det mye å hente av kunnskaper her på Foto.no. Stå på og lykke til!Aktbilder er vakre når de er presentet med stil.Jeg syns jeg ser den egenskapen hos deg, selv om jeg har bare mine sanser å følge:)
Selv driver jeg mest med form og farge, men liker mange kategorier.
Så igjen:Stå på!

Inge-Lise:)
Stig Børre E.
Spennende bilde. Foretrekker v1, syns den er mere mystisk.
V2 blir mere ordinær. Litt hardt lys på høyre skulder. Bakgrunnen burde
vært litt dusere, så valget av 18 mm brennvidde blir ikke helt riktig på slike bilder.

Posituren er fin.

(Nå kommenterer jeg et bilde laaaaangt utenfor min sjanger - men jeg gjør så godt jeg kan..)

StigB
veronica n.
Hei Are, det er behandlet i fra raw, og der har jeg ett valg for å styre eksponeringen også . Men det er kanskje ikke dette du mener ?
Og når man tar bilder av seg selv med fjernutløser er det ikke så lett å se positurene, det blir mer på lykke og fromme . Smykket skal jeg huske å ta av neste gang jeg tar bilder :)

Tusen takk for velkomsten Inger-Lise. Hyggelig at du likte v#2 bedre. Nydelige former og farger i bildene dine
veronica n.
Takk for kommentaren Stig, Enig med deg at v1 er mer mystisk *S* Skal prøve med litt annen brennvidde i neste forsøk. Men blir bakgrunnen dusere med større brennvidde ? (Nå spør jeg fordi jeg ikke kan for mye om det enda)
Stig Børre E.
Ja - med 18 mm får du ganske så stor dybdeskarphet selv med blender 3,5.
Jo større brennvidde dess mindre dybdeskarphet (på samme blender). Kjøp deg en billig 50 mm f.1,8 eller noe sånt. Genialt bra til portretter, hvor du ønsker en diffus bakgrunn.

StigB
veronica n.
Takk for tipset om objektiv til portretter :) Skal notere den på ønskelista mi. At dybdeskarpheten forandrer seg med brennvidden har jeg ikke tenkt på . Mye å lære. Men det er moro .
veronica n.
Takk for tipset om objektiv til portretter :) Skal notere den på ønskelista mi. At dybdeskarpheten forandrer seg med brennvidden har jeg ikke tenkt på . Mye å lære. Men det er moro .
Atle G.
Hei Veronica, dette var et sprekt og dristig første bilde. Velkommen! Jeg foretrekker den første versjonen. Takk for kommentaren på mitt bilde, det er jo helt riktig det du sier, men det visste jeg før jeg la det ut. ☺

Hilsen Atle.
Jens Erik J.
Hei! Flott aktbilde, stilig positur. Liker v#1 best.
mvh. Jens.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu