Gås en morgen
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Thorbjørn R.

Skarpt og flott bilde, fin positur på fuglen og bra utsnitt. Altså, meget bra dette.
Knut Børge S.

Hei Kjell Sigurd!
Et praktfullt portrett av Kanadagåsa dette. Sylskarpt og detaljrikt, teknisk meget bra utført. Kjempeflott!
mvh KBS
Erling J.

Bra, fin speiling i vannet.
Robin J.

Flott teknisk av en fin fugl. Pent og rolig utsnitt/komp. Fint bilde. Mvh RJ
John S.

Veldig rent og teknisk meget bra. Et enkelt bilde som som alikevel innholder mange spennende faktorer. Jeg synes du har lykkes veldig bra med å få fram strukturen i de sorte fjærene, uten å brenne ut det lyse partiet i brystet.

Jeg har prøvd å fotografere fjærdrakten til Kanada gåsa, bakfra - for å få fram strukturen i de flotte fjærene. Men den ytterste kanten av fjærene er helt hvite - så jeg er ikke helt i mål med det prosjektet enda.

Flott bilde.

John
Skjærefotograf
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Hyggelig dere liker det. JS; Jeg hadde helt spesielle lysforhold denne morgenen og det har nok vært avgjørende for resultatet. Noen av bildene jeg tok var nettopp av fjærdrakten også. Får komme tilbake til de.

Kjell S
Ingunn S.

Hei!
For et utrolig sylskarpt, detaljrikt og fint bilde av canadagåsen. Liker det tette utsnittet og lyset er kjempefint.

Hilsen IngunnS:)
Bergliot E.

Her var det sannelig ikke noe som manglet på skarphet og detaljer. Flott fremheveing av fjærdrakt og et skarpt og fint øye på gåsa. Knallbra bilde som fortjener en anbefaling.

Bergliot:)
Terje S.

Teknisk upåklagelig portrett av Kandagåsa. Litt spesielt lys som er med på å fremheve fuglen på en fin måte.

Mvh Terje
Knut H.

Hei Kjell Sigurd.
Ikke den enkleste men dette har du løst
på en særdeles god måte.Detaljene er
meget gode sammen med fargene i dette
upåklagelige skarpe motivet av Kanadagåsa.
Topp lys i en topp Komposisjon,
Mvh Knut
Tone A.

Hei
Sidan eg ikkje er fuglefotograf sjølv er det lærerikt å kommentera slike bilde også, pga lærering av fuglenavn og dei ulike kjennetrekka som fuglar har.
Denne kanadagåsa er bare nydeleg med eit litt kaldt vinterlys, som får fram ei litt kjølig stemning saman med den lyse bakgrunnen. Skarpe detaljar i fjærlaga og her der det kvite brystet ein fin kontrast mot det mest bølgande bruntona fjærlaget ,som gir ein fin dybde til bildet.
Kanadagåsa har ein grasiøs positur og har eit skarpt auge, nebb og fine detaljar på halspartiet. Einastet pirket er at litt meir luft oppe eller nede hadde gjort at bildet ikkje var så trangt.
Ei anbefaling frå meg også som synes at dette fuglebildet både er elegant og har imponerande skarpe detaljar og med fine fargar i eit flott lys.
:) Tone Aa.
Kjell Sigurd S.

Takk for fine kommentarer. Håper på flere slike morgenstunder fremover, nå som lyset er på vei tilbake. Veldig hyggelig med anbefalinger fra dere to Bergliot og Tone! :-)

Kjell S
Aleksander M.

Hei
Meget vellykket bilde av kanadagåsa!
God skarphet og fint lavt standpunkt!
Kjempeflott bilde!

Mvh Aleksander
Liv Anette T.

Et utrolig flott bilde med et fint lys og god dybdeskarphet. Fantastisk og kunne se strukturen i fjærene slik en kan her. Ekstra fint med den lille speilingen i øye på gåsa. For mange år siden var det mye Kanadagjess her i Mandal, men har bare sett en og anna de siste årene. Så en i elva i dag, så om den har slått seg ned her kan det være det er mulig å få tatt noen bilder av den. Husker den som en herre nærgående fugl, men vet ikke om det er vanelig?

Mvh Anette
Espen A. I.

Fantastisk fugleportrett i øverste klasse, her ser nok histogrammet perfekt ut kan jeg tenke meg. Savner litt mer speiling kanskje.

Espen
Kjell Sigurd S.

Takk for hyggelige kommentarer. Lin Anette; kanadagåsen kan nok være ganske nærgående ja. Den er ikke særlig redd for mennesker og er svært glupsk. Har hørt historier om mennesker som har blitt jaget bort av arten :-) Espen; ja her var nok histogrammet relativt bra. Lyset var på min side. Litt mer speiling har jeg å gå på så jeg får se om det blir tid til å lage en V2.

Kjell S
marianne f.

Vakkert, rolig og rent.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu