Utsikt fra Glombreen, Meløy kommune
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-26 21:53:03
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikkon Pronea 600i
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger507
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eva Marie P.
Oj dette var et utrolig mektig bilde. Kjenner slikt sug i maven når jeg ser på det. Må bety at dybde og vinkel e effektfull.
Enkle duse farver, med fin effekt av skyene.
Dette må du bare være kry av!!
-epl
Per Harald O.
Et velkomponert, fantastisk eventyrrike!
Hilsen Per
Geir Helge S.
Som alt nevnt, et velkomponert bilde. Har en følelse på at dette kan fungere i sort/hvitt også.
Mvh Geir
Knut L.
Fantastisk fjellandskap - vågalt standpunkt for fotografen ?

Flott komponert med den taggede fjellryggen i ''forgrunnen'' mot ditto fjellsilhuett i horisonten.

Fint bilde.

mvh
Knut
Ivar B.
Et herlig landskapsbilde fra norske fjell. Du får fram villskapen og en luftig følelse. Komposisjonen flott. Skulle jeg pirke på noe , så synes jeg det mangler noe på skarpheten, men det kan vel skyldes scanningen. Enig med GHS i at dette også fungerer i s/h presentasjon. Fikk lyst på tur! Mvh Ivar.
Andreas S.
Hei

Flott bilde av rå natur. Liker eksponeringen her, det ser ut til å være rimelig hardt lys, noe du har taklet bra. Flott dybdeskarphet og mange fine detaljer og linjer i bildeflaten.

Mvh. Andreas D.
Eli B.
Fantastisk bilde, flott natur og lyset spiller godt i bildet. Får en følelse av at jeg er der.

mvh Eli
Svenn H.
Mektig natur, dramatiske linjer. Den skarpe eggen kommer fint fram og fjelltoppene som titter opp av skydekket i bakgrunnen danner en fin ramme. Likte versjon 1 med det gyldne skjæret best. Lite korn/støy til å være scannet fra film. Kunne kanskje ønsket meg noe som brøt med fjellenes monotoni. Kanskje noen fotspor i snøen nærmest ut mot eggen hadde understreket dimensjonene. Uansett et behagelig bilde.

Mvh, Svenn
bims erik j.
Veldig flott natur, men savner noe som er fokus i bilet, skiløper etc.

Flott var det uansett


Bims
Avsluttet .
Herlig naturbilde, her passer det best i farger, det gir bedre dybde bakover i bildet der fjelltoppene forsvinner med nyanser av orange/gult. Du kunne kanskje prøvd med noe kaldere hvitbalanse for å se hvordan det blir.

perarne
Thorbjørn R.
Takk for kommentarer. Ja, hvem kan ikke like fjell som dette. Nede til venstre ligger tettstedet Glomfjord og bak den aller bakerste fjellraden ligger Svartisen.

Ivar Bjørdalsbakke: Enig i at mangler litt på skarpheten her, og det irriterer meg, da papirkopien er skarp som bare det. Bildet tåler ikke mer USM, da blir de mørke flekkene langs eggen helt unaturlige. Negativet er skannet på fotoforretning og da skulle vel resultatet bli bra? Min erfaring er at det digitale bildet lett blir uklart eller kornete, noe som kanskje skyldes manglende justeringer? Jeg vurderer å gå til innkjøp av filmskanner selv, så får vi se om resultatet blir bedre.

Jeg ser også at et par av dere savner et tilleggselement, for eksempel fotspor eller en skiløper. Dette kan være flotte bidrag i landskapsbilder, men jeg vil mene at det er litt lite flater til denslags her. Jeg noterer meg uansett synspunktet.
Sverre H.
Vakre fjell, og vakker utsikt. Et flott og velkomponert bilde. Jeg liker spesielt denne lyse fremtoningen. Jeg synes du har formidlet den skarpe fjellsola, og friske stemningen på en god måte. Som Ivar sier, jeg fikk lyst på tur. Og bilder som inspirerer til å komme seg ut må jo være bra! Skarpheten er nevnt, ellers så har jeg ikke så mye å påpeke.

Fotspor, neh, jeg likte fjellet urørt!

mvh
Sverre.
Nely d.
Flott bilde som etter min mening gjør seg best i farger. Det er nettopp det duse fargespillet og lyset som gjør at det blir så bra. Svart/hvit versjonen blir langt mindre spennende. Jeg savner heller ikke spor eller en skiløper. Enig med Sverre. Du ville ha tapt det urørte og ville preget. Dette er bra!
William L.
Har ikke ord
NYDELIG bilde

Dette skal du være stolt av, blinkskudd
Avsluttet .
Velkomponert er nevnt, noe jeg slutter meg til uten større betenkeligheter. Det er litt av noen formasjoner du har fotografert her, bratt er det også. Et fint bilde av storslagen natur, som får reiselysten i gang.
MvhJRH
Åsmund K.
Flott fjellbilde med storslagen natur. Bra lys og eg like godt skyene som danse rundt toppane. v2 er best i mine auge.
mvh åsmund k
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu