gogo
En spasertur på stranda
Synes det er morsomt. Eller er det kanskje helt nisse?
Utstyr
  • Canon PowerShot S80
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stig Børre E.

Helt nisse!
Neida - bare tuller. Syns idèen er kreativ og god. Flott serie.
Du har utrolig slanke legger!

StigB
Ola Alexander V.

Hvordan vet du at det er mine legger? Kanskje jeg satt på skuldrene til fyren?

Takk for kjapp kommentar

Mvh Ola
Ivar S.

Det er noko stasjonært og fatalistisk over denne figuren som stillar seg opp for å frivillig bli tatt av tsunamien, men AKK, berre nokre puslete vasskvettar - akkurat nok til å gjere skade på joggeskoa, og badevakta kan lene seg bakover med eit gjesp denne gongen også. Unge atletar skal surfe på monsterbårer og bade i adrenalin, men denne spaserturen er for pensjonistar.
Ola Alexander V.

Etter å ha sett ned i fortvilelsens juv, og drukket av antiklimaks bitre beger, fant vedkommende en ro i la skoene bløtes i bølgenes perlende tårer. Jeg vet fordi jeg var tilstede, og fotograferte begivenheten.

Takk for kommentar

Mvh Ola
Helge R.

Bløte sko, vått vann, skum, hva mer kan en ønske seg. En god ide som er flott gjennomført, hilsen
:)Helge
Nina C. K.

Jeg ble veldig overrasket da jeg klikket meg inn på bildet. For ved første øyekast fikk jeg fornemmelsen av noe japansk over dette. Trodde det kunne være overkroppene til et par konkubiner som var manipulerte henimot Larson's tegneserie-deformerte kropper. Men slik er det med fantasien min. Det er ikke første gangen den har spilt meg et puss. En gang trodde jeg at jeg så skoen til en alien bak spanskveggen på dametoalettet på jobben. Det viste seg at det bare var vaskedamen som hadde glemt å sette dokosten tilbake på plass bak do. Men tilbake til bildet ditt, Ola Alexander. Formene, fargene og bevegelsene er bare helt mega. Jeg digger dette virkelig. Synes du har gjort en sabla bra studie her! Masse hilsener fra Nina
Ola Alexander V.

Mange takk for kommentarer og anbefaling. Ble veldig overrasket over anbefaling på dette gamle bildet. Ser at jeg kanskje burde skarpa det opp litt. Mange takk.

Mvh Ola

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu