Kirken den er et gammelt hus
St. Petri kirke i Stavanger under rehabilitering våren 2007. Kirkerommet er fylt med stillaser. Et konglomerat av stålrør og plattformer. Det var vanskelig å få fram den absurde situasjonen, delvis på grunn av sterke prosjektører inne i bygget. Jeg tok en rekke bilder, og dette var det beste jeg fikk til.
Etter forholdene på stedet er jeg rimelig fornøyd med bildet. Jeg er bare glad for at jeg fikk til noe i det hele tatt. Det er ikke hver dag en slik anledning byr seg.
Bildet inngår i albumet Mellom himmel og jord -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger249
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246590} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Stig Vidar H.

Dette var et interessant og flott bilde.
Nina C. K.

Takk for kommentar fra deg, Stig Vidar. Fint at du likte bildet, for det gjør jeg også. Jeg ser at det kunne ha vært skarpere. Men tiden var knapp, og jeg hadde ikke med stativ. Vi var en hel gruppe som ''hastet'' av sted rundt på stillasene. For den som vil fotografere blir tiden som regel for knapp. Det gjelder om å ikke sakke for langt akterut heller. Dessverre var det akkurat det som skjedde for min del, så jeg fikk ikke med meg omvisningen i kjelleretasjen, hvor det nå skal innredes nytt forsamlingslokale. Kanskje jeg får gå tilbake til åstedet og spørre om jeg kan få komme inn en ekstra gang.
Are-Martin S.

Som du selv sier, det er uskarpt. Jeg har sansen for motivet, men det er meget krevende å få ut det potensiale i dynamikk og kontraster som ligger her. Dette er ikke bare en vanskelig oppgave for et kompaktkamera, selv med DSLR vil det kreve veldig god (og dyr) optikk for å få et godt resultat.

Jeg liker tanken din på å dra tilbake. Jeg tror på å fotografere samme motivet mange ganger, og ofte lurer man når man ser sine egne bilder og lurer på hvordan det ville blitt med en annen blender, lukker, om man gikk litt mer til siden, lenger bak, osv.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu