Bildet inngår i albumet T -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-23 23:45:18
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-24 09:29:20
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-03-24 10:08:21
    Versjon #4
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 efs
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger345
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246604} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Terje S.

Dette var Space Tom. Store kontraster med asfalt , oppmalt T og bjørketrær i bakgrunn. Ikke akkurat landskapsbilde men er usikker på kategori.Urbant landskap i mine øyne.

Terje
Henrik Eidem K.

Meget elegant!

Et godt eksempel på at man må ha øynene med seg (det er jo nesten viktigere enn å ha kamera med seg), for dette var jo ikke noe opplagt motiv.

Stilsikkert og flott.

Litt for lite luft på venstre side?

|-| e |\| r | K
Jan Frode A.

Tror faktisk at jeg ville beskåret bildet nokså kraftig i øvredelen, slik at øvre bildekanten ble liggende like under vannlinja. Hvis du i tillegg klarer å øke kontraster + fargemetningen i øvredelen, så får du fram et enda strammere utrykk og samtidig rendyrker linjeføringen i bildet. Et spennende motiv er det.

mvh Jan Frode
Anders R.

Hej Tom

Bra sett, gillar definitivt din kreativitet. Grym i s/v, bra i orginal! Gillar att du fått till stela linjer horisontellt som bryts av björkarna vertikalt!

Bra!

Mvh
Anders
Jostein F.

Hei!

Nok en gang strålende kreert av Mr. Tveitan. Dette var snadder for sanseapparatet. Det eneste som er litt synd er at øvre del av bildet ble noe lyst, ellers var dette minneverdig og inspirerende.

Mvh; Jostein
Tom T.

Skal prøv å komme opp med ny v2 med deres forslag. Synes bilde kler det litt duse preget +vannet som skaper en fin farge kontrast til det andre. Takk dere alle:)
Avsluttet .

Stilig. Jeg liker linjene og fargene. Det er også fin dybde i bildet. Bra komp.
Ole-Kristian T.

Hei Tom! Slutter meg til de andre her, et spennende bilde med både urbane og landlige elementer. Men jeg synes den mørke flaten blir svært dominerende i bildet og skaper ubalanse i komposisjonen. Kanskje Jan Frodes forslag med å øke fargemetning og kontrast i øvre del vil skape mer balanse, men er i tvil, blir spennende å se. Vel, dette var min ukvalifiserte synsing om bildet ditt, som er veldig kreativt tatt :)
Steinulf L.

Enig i beskjæringsforslaget till JFAa. Et bilde med muligheter. Fint observert.
Stig Børre E.

Dette var gåsehudfremkallende bra!
V2 er flere hav bedre enn v1. Utrolig flott komposisjon og en imponerende god observasjon. Innertier!

StigB
Terje S.

V2 ble mye bedre Tom. Hadde tenkt å skrive samme beskjæringsforslag men....

Terje
Helge R.

Hei Tom
Jeg er enig i å kutte toppen, men v2 er for kraftig i fargen, du mister mye av uttrykket i bildet. Jeg ser heller ingen grunn til å kutte i høyre side.
Bra bilde hilsen
:)Helge
Tone B.

Hei Tom, jeg foretrekker beskjæringen du har gjort i v 2, men jeg synes fargene er bedre i v 1. Kanskje en mellomting?
Bra observert og formidlet.

mvh Tone
Ingse A.

Kjempefint! Jeg syns versjon en er best. Øverste del av de elegante stråene må være med. De små prikkete aksene i kontrast til asfaltflaten. Flotte farger også.
Marit O.

Hei Tom
Stilig og andeledes, et tøft og urbandt landskapsbilde med fine linjer å gode kontraster.
Flott sett, versjon 2 syntes jeg ble bra etter en beskjæring.
Men jeg liker fargene bedre i hovedversjonen :)
Mvh Marit
Ronny A.

Et annerledes og spennende bilde, Tom. Går for V1 da alle detaljene er med som kommer litt bort i de andre versjonene. Vannlinjen er viktig da den er med å skaper en tredeling, det bløte-det frodige-det harde. Bra.
mvh Ronny
Rune S.

Tøft og artig bilde med fine kontraster og linjer. Alle er fine, men #3 er min favorit. Meget flott og kreativt sett pluss at jeg synes du er meget flink til efterbehandling!

Mvh
Rune S
Helge R.

Fireren fikk en merkelig struktur i fargene, bra ga noe ekstra til bildet. Vannet som har fått en bruntone har blitt til en spennede sump. Bra hilsen
:)Helge
Øystein L.

Dette er noko av det beste eg har sett her inne på lenge. Men syns du skulle ha stolt på din første intuisjon. Meiner hovedversjonen er den klart beste. Versjon 3 er ein god nummer to, men den økte farge og kontrast skaper for mykje grums der hovedversjonen har subtile detaljar. Eg har sjølv ikkje lagt inn svært mykje her på foto.no foreløbig, men føl deg fri til å ta ein kikk på http://www.flickr.com/photos/nyqudim/. Du skulle vel ikkje tilfeldigvis finnast på flickr du òg? Det er rett og slett lærerikt å studera bileta dine.
Anne Lene B.

Hei Tom
Dette var utrolig flott!! Nydelig komp og vakre, duse farger!! Svært godt sett!
Jeg kunne ønske meg versjon 2 med fargene fra versjon 1. :-)

Hilsen Anne Lene
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu