Usikker, rotete eller frodig og sommerlig?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-26 15:53:41
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger336
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_246858} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lill Eva J.

Bildet var kanskje i en liten grad rotete, men det gjør ingenting fordi jeg får en skikkelig vår-følelse og føler at en ny, spennende og lykkelig tid er innen rekkevidde :)

Mvh Lill E.J
Ole-Kristian T.

Hei Ingeborg! Jeg liker bildet, det har veldig vakkert lys og naturen er spennende og idyllisk. Intuitivt synes jeg det mest interssante er øverste del, kanskje bildet kunne tatt utgangspunkt der? Synes midterste del blir mørkt og litt ''ingenmannsland''. Vel dette ble litt synsing fra meg. Grønntonene og stemningen er nydelig, men jeg synes helheten halter litt.
Avsluttet .

Et nydelig lys i dette bildet som på mange måter bærer bildet.
Ole-Kristian har et poeng,men på samme tid så syns jeg stråene i forgrunnen med dugg på har noe for seg også,de liver liksom opp bildet som ellers kan virke noe mørkt.Kanksje litt rotete,men jeg liker det allikevel for det har noe friskt og sommerlig over seg og som sagt,veldig fint lys.
Hilsen Tone!
Steinulf L.

Det er nok litt roptete. Det som imidlertid hever bildet er det samme som på enkelte av skogsbildene dine;lyset som faller kun på enkelte elementer i bildet. Fint observert, det blir severdige bilder av det.
Stig Børre E.

Vakkert. Flott stemning og du fanger disse stemningene som få andre.
Enig i at det blir litt rotete, vanskelig å finne en detalj som blir et naturlig blikkpunkt.

StigB
Avsluttet .

Skal jeg si min mening så synes jeg bilde er rotetet. Selv om jeg ser litt at det du sikkert prøver å få frem. Selv om jeg hadde brukt det som er oppe til høyre og beskåret bilde i underkant og i venstre side. Da ville bilde fått en renere og ryddigere form. Men hva vet jeg.

Jeg vet ikke om du ser det som jeg ser, men det er min mening. For graset i forkant virker så rart i selve bilde. Nesten som det ikke hører til. Men uten aparatet er bilde sikkert kjempe, men her føler jeg det ikke hører til. for det blir en hel kløft mellom, med et ugras voksende der. Som ødelegger. Deretter kommer en idyll øverst som blir forstyrret litt i venstre side.

håper jeg ikke er for streng.
Mvh Tor
Kjell Sigurd S.

Fuktig rått og overgang til bedre vær. Likte dette. Rotet er slik det ofte er i vannkanten, gjør ikke noe synes jeg. Litt trangt oppe. Fine dråper på stråene. Kanskje litt i snaueste laget med dybdeskarphet. Men et flott lite blikk inn i sommeren er det med vanndampen der bak som rosinen i pølsen :-)

Kjell S
Torild H.

Ingeborg: Jeg fant endelig roen i bildet.
Løsningen ble kvadratformat: Siden det meste foregår på høyre side av bildet, kutt inn fra venstre ca til og med det lille brune feltet, (men den grønne opprette stengelen må være med som forsettelse på det grønne i bunn med samme farge) og i fra toppen til og med en øverste hvite stripen. Fin kontrast oppnås mellom topp og bunn; det jordnære og det svevende diset.
Kombinasjon av harmoni og detaljer; smakfullt!

Mvh Torild
Avsluttet .

Jeg må si Torild så noe jeg ikke så. Jeg må si meg enig
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Jeg legger ut noen bilder som jeg er usikker på for tiden. Det kan være lett å se seg blind på sine egne bilder. Jeg har roligere bilder av dette, mer sikre vinnere, men jeg ønsket synspunkter på om det funker med såpass mye i bildet og det har jeg fått. Takk for forslag til kutt. Jeg synes v2 fikk bort en del daukjøtt, men jeg likte godt refleksene av vannlijebladene oppe i v1. Jeg synes de skaper dybde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu