Utsyn
Typisk Grand Danois som ønsker utsyn..
Bildet inngår i albumet Grand Danois - Bilder av GD
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-26 11:52:19
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger203
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anders R.

Hej Ruth

Här kommer din grandis verkligen till sin rätt (han/hon(?) växer snabbt....). Stilig hund med ett stiligt uttryck och bra hållning. Få saker är så eleganta som när musklerna spelar på korthåriga hundar i bra form! Tycker att v1 är absolut bäst, du förlorar lite i skarphet när du både cropar och förstorar bilden. Prova att göra samma utsnitt som v2, men låt bilden vara kvar i originalstorlek!

Mvh
Anders
Ruth S.

Hei, Anders. ''Opertunity's Extreme sugerbabe'' med kalle navn Eyota, ble 1 år i dag .-)

Jeg ble fornøyd over bildet, for det er ikke '' oppstilt'', og det er sånn hunden er hver dag..hun løper fritt, og har sin egen plass hvor hun kan se ut over naturtomten.

-Ruth-
Maria B.

Heisann. Kjempeflott hund du har! Har selv en GD tispe og du har virkelig fått fram det som kjennetegner en så stor hund. Jeg personlig ville prøvd å fåttt med litt av beina i bildet og heller kuttet litt av luften over hunden.....mvh Maria
Mari G.

det er en flott hund du har der, imponerende holdnng på disse hundene. Dette bildet er noe skarpere enn det forje, som er bra :) Men det har nok desverre fortsatt en del å gå på når det kommer til skarphet. Ellers er det litt synd at du har kuttet av bena på hunden. Men dette går riktig vei, man lærer masse for hvert bilde man legger ut her ;) Gleder meg til det kommer fler av denne skjønnheten :)

Mari
Ruth S.

Hei,Mari

Jeg er enig med deg. Jeg hadde det for travelt til å se at jeg ikke fikk med alt på hunden, og at det ble noe uskarpt.

Jeg øver med kamera hver dag, og legger inn mange for å få råd og tips.

Skal legge inn flere bilder av ''prinsessa til mor'' .-)

Hilsen Ruth
ingeborg w.

Pen hund, rotete bakgrunn og du har kutta potene. Velg en roligere bakgrunn eller still inn blenderen hvis du har den muligheten, gjerne begge deler. Jeg har masse bilder av sånn som det er når vi er på tur eller her hjemme, men noen bilder synes jeg passer bedre for familiealbumet. Med en så flott hund bør den få alt fokuset synes jeg. En gylden regel er mer luft i synsretningen enn bak. I positiv retning er skarphet og fokus greit her, i motsetning til et par av de andre. Det tekniske bør sitte er min mening.
Ruth S.

Hei, Ingeborg. Teknikken er ikke noe som kommer av seg selv. Jeg er helt nybegynner,og eneste måten for å få kritikk og råd, er å legge bildene ut her.

Jeg er klar over at bakgrunnen er rotete, men med riktig lys, god trening,riktig kamera og en hund som vil bli avbildet, kan det kanskje bli et bedre bilde.

-ruth-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu