Sjiraff i solnedgang
Bildet inngår i albumet Afrika - Bilder fra fototur til Afrika
http://www.visuello.no/?page_id=19
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D
  • Canon EF 70-200mm f/4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262575} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Hege S.

Hei Oda! Fint bilde av giraffen. Artig med silhuetten som såvidt stikker over gresskanten, til tross for at giraffen jo må være et av de høyeste dyra vi har. Fin solnedgang og komp også.
hege :)
Oda H.

Takk skal du ha :) Tok bildet for ett år sida, synest bildet var så bra i ettertid at det fortjente å bli presentert her på dotten.

Oda
Sigurd D.

Flott bilde dette her! Synes utsnittet er meget bra, og liker fargene i bildet. Vet av egen erfaring at det er vanskelig å få til spennende bilder av giraffer, men her har du lykkes! Synes du formidler mye ''afrikastemning'' i dette bildet!

MVH

Sigurd H D
Oda H.

Tusen takk! Sjølv om det var mange bra motiv på safarituren, var det vanskelig å få til blinkskudda. Sikkert fordi markedet allerede er overmetta av profesjonelle bilete fra dei kantane av verda. Dessutan var eg i et følge med 10 andre utålmodige turistar som alltid ville haste vidare. Neste gong eg legg ut på ein sånn tur vil eg ha friheten til å legge opp dagane sjølv. Det er nesten ein forutsetning for å få til gode bilder.
Sigurd D.

Ja, man skal være meget dyktig og også litt heldig for å få til blinksludd på safari. Var i Tanzania i mars og leide da en safaribil sammen med 4 andre. Det ble fort trangt, og vanskelig når man skal ha flere kameraer og objektiver framme samtidig. Et annet problem er som du sier at interessene er motstridene når ikke alle som er med primært er der for å fotografere, så neste gang har jeg bestemt meg for å kun reise med folk som skal fotografere og også ha en seterad i bilen pr. fotograf. Det blir litt dyrere, men er sikker på at det er verdt det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu