Usikker...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lars Erik H.

Dette bildet likte jeg meget godt. Muligens fordi jeg har en stor forkjærlighet for sol som skinner gjennom og lager stråler. Bra komposisjon, men synes kanskje bildet er litt sidetungt p.g.a at grena som er i fokus er til venstre i bildet. Vet ikke om du har croppet bort noe her, men hvis du har det ville jeg nok hatt litt mere på høyre side, siden du ikke kan ta noe på venstre uten at sola blir ødelagt. Du kunne nok også med hell gjort et lite avskjær på undersiden, der er det ganske åpent. Ellers et flott bilde, litt skummel trolsk stemning.

//lehaug
Anne Ø.

Dette lyset har du virkelig fått særdeles bra frem mellom trærne,
i en fin diagonal linje.

Anne:)
Stig Børre E.

Flott stemning. Lysstrålene er flott fanget,
og det tekniske sitter som vanlig imponerende godt.
Sliter litt med komposisjonen. Ville gjerne kappet vekk grenen med barnåler i front og beskjært fra høyre inn mot et kvadratisk format. Kvisting er i overkant komplisert i ettertid - så en løsning kan være s/hv konvertering og beskjæring (?).

StigB
Inge S.

Hei.
Kan virke litt rotete med en gang men syns du har fått frem
solstrålene på en fremragende måte.

Mvh Inge
Inge S.

Hei.
Kan virke litt rotete med en gang men syns du har fått frem
solstrålene på en fremragende måte.

Mvh Inge
Espen A. I.

Ojsann! Herlig utfoldelse fra lysets side og godt fanget fra din side. Lekkert!
Komposisjonen stakker litt synes jeg, blir kanskje litt tilfeldig.

Espen
Jan Frode A.

Motiv som dette, med sterk sol som stråler inn mellom greiner, er jammen en utfordring, såvel det tekniske som komposisjon.
Når det gjelder løsningen din, så syntes jeg det tekniske er meget bra. Du unngår både utbrente og gjengrodde partier, samtidig som du formidler lyset og strålingen på en god måte. Gode detaljer og fokus, så eksponeringen ser ut til å sitte veldig bra.
Når det gjelder komposisjonen, blir den nok mere så som så. Det blir litt mye å forholde seg til i dette bildet, etter mitt syn. Spesielt spindelsvevet mot høyresiden, og lyset derifra, konkurrerer endel med venstresiden og lyset der.
Vanskelig å foreslå evnt. alternative utsnitt i dette bildet.

mvh Jan Frode
ingeborg w.

Takk for kommentarer. Fascinerende lys, det er sikkert. Dette bildet er et par år gammelt og det er mulig jeg ville klart å finne et roligere utsnitt nå. Jeg har utviklet meg en del, spesielt det siste året.
Ann F.

Lyset er jo perfekt plassert, da, men personlig ville jeg ordnet komposisjonen slik at bildet ble stående, kuttet et lite stykke t.h. for det store treet, så nær at ikke noe av den tynne greina som bøyer seg mot det, blir med.

mvh Ann
Torbjørn K.

Det fungerer bra, men her må du smelle på med mye mer kontrast og mørke mellomtoner. Jeg dro inn i PS, og dersom du velger levels og drar den midterste spaken til 0.60, så får du en helt annen smell i bildet. Kutter du 3-4 cm fra høyre kant, så blir det helt kanon :-)

Torbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu