Sebraer
Sebraer, Tanzania, østkysten av Afrika
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_238255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bergliot E.

Heisann,
Du er sannelig heldig som har vært så nært de flotte dyrene. Bare pelsen på disse er jo reine kunstverket i seg selv. Flott miljø og lys i bildet ditt. Det ser ikke ut som at de merker at det er en norsk snikfotograf og tar bildet av dem midt i måltidet. Måtte vær en opplevelse å få ta bilde av ville dyr dær nede.

Go Helg til deg!

Bergliot:)
Knut H.

Meget gode og behagelige farger i
bilde ditt.De fremmer også Sebraene på en god
måte.Hele komposisjonen er behagelig skue
der bilde er veldig bra oppbygd,sikkert en
stor opplevelse for fotograffen også.
Mvh Knut
Lars B.

Du har en del flotte eksotiske bilder - liker dette også godt. Et frodig og fargefullt bilde; fint med stokken i forgrunnen.

Hilsen Lars
Anne-Lise S.

Frodig vegatasjon, friske og fine farger, godt dokumentert med bra skarphet og fin fokus. Liker også lyset.

Anne-Lise
Laurberg G.

Et meget smukt og velkomponeret billede. Ikke alene velkomponeret men meget fornem eksponering med en glimrende lyssætting. Noget der kan være endog særdeles svært i Tanzania og i Afrika i det heletaget. Her har man hovedsagentlig for megen lys hvor vi som regel har for lidt. mvh. lau
Brita Helen E.

Hei!
For et flott og eksotisk bilde du viser her.
Kompen er upåklagelig. Nydelig og varmt ettermiddagslys?... Stokken i vannet gjorde seg veldig bra her. Et vakkert og stemningsfullt bilde av disse flotte dyrene i vannkanten. FLott levert!

Mvh Brita...
Inger-Lise S.

Nok et flott bilde fra deg! Eksotisk, som skrevet ovenfor. Fargene er flotte og ordet som slo meg da jeg så thumbnailen, var: Eventyraktig. Jeg liker utsnittet du har valgt.Godt jobbet!

Inger-Lise
Kjell G.

Dette er en fin miljøskildring, men hovedmotivet - sebraene - utgjør bare en liten del av bildet. Om du har oppløsning nok, ville jeg ha tatt et vesentlig tettere utsnitt.

Men, bevares, flott og eksotisk uansett!

mvh kjellg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu