Kast loss
Bildet inngår i albumet • Utsnitt • - Studie av detaljer i omgivelsene
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger836
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247431} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Anders P.
Skikkelig flott! Båter på vannet ser alltid så fint ut, men denne ser ut som den flyter i et malingspann.
Anne Ø.
Vanskelig å finne ord her så bra opplever jeg dette.
Alt stemmer, kompen, detaljene og den utrolig fargerike speilingen.
Dette finner jeg en egen ro ved og skulle gjerne hatt dette på veggen
i stort format.
Anbefales på det sterkeste!!

Anne:)
Bodil Kristine F.

Et skikkelig blinkskudd av et bilde synes jeg. Linjene og fargene i vannet.,, Vakkert. Silhuetten av båten fungerer godt mot de vertikale speilingene som likner mønster. Og kontrastfargene fungerer fint- i passe porsjoner mot hverandre..

Mvh Bo
Avsluttet .
Teknisk glimrende utført, ingen tvil om det. Men jeg må innrømme at det allikevel er noe som gjør at det i mine øyne blir litt for pent og ordinært. For all del; fint nok - men jeg savner altså den lille ''brodden'' som gir betrakteren noe mer å bryne seg på enn bare et pent skue. For meg holder det ikke at et bilde er pent, men det må også formidle noe mere.
Aud Elise S.
For noen farger!
Nydelig spill i sjøen. God komposisjon.
Alt i alt et meget bra bilde : )

mvh Aud
Ronny A.
Fargespillet, komposisjonen og utsnittet stemmer helt perfekt. Spesiell effekt med huset som speiler seg. En anbefaling er sendt:-)
mvh Ronny
Geir B.
Tusen takk for inspirerende kommentarer, etter en vinter fylt av ''bølgebilder'' var det på tide å leite etter speilinger igjen..

Og takk for anbefaling, Anne og Ronny, det var ekstra hyggelig :-)

Tommy: Du forventer ( eller krever ) for mye av meg. Bare det å få til et ''pent'' og/ eller ''ordinært'' bilde er som oftest vanskelig nok, synes jeg ! Men takk for utfordringen :-)

mvh
Geir
Avsluttet .
Kreativt utsnitt:) Synes båten blei presset litt formye opp i toppen.. eller kanskje det gjør det hele mer kreativt.. hmm. Selv hadde jeg falt på å ha båten mer under midtlijen enn over som nå... eller midt på pga speilingen.
Anders R.
Hej

Bra färger och fascinerande speglingar, en bild med värme, ger ett stort välbehag att titta på.

Även jag kanske skulle velat ha båten mer mittställd, men det är smådetaljer.

Läcker bild, bra sett!

Mvh
Anders
Geir B.
Takk også til Jens-A og Anders. Hyggelig med utfordrende kommentarer.

Men jeg er altså uenig i at båten burde midtstilles. Jeg mener det børe være ''luft'' forran båten, mens motivet som er bak båten er delvis ute av fokus og godt kan beskjæres i toppen som her.

Dessuten er båtens vannlinje plassert langs det gylne snitt for å understreke ro og harmoni, samt at båtens lengde inn i motivet er i forholdet ( sånn ca. ) det gylne snitt.

mvh
Geir

Geir B.
Takk for anbefalig til Anders Pagander også, det overså jeg desverre ved første gjennomlesning :-)

mvh
Geir
Anne-Lise S.
Et nydelig utsnitt. en lek med lys, skygge og farger. Gode linjer og fin bevegelse. Formatet skaper ro. Kler motivet. Varm, fin stemning, og samtidig noe forlatt på en positiv måte.

Anne-Lise
Jostein F.
Hei!

Sjeldent vakker speiling. Jeg liker elementene og plasseringen av dem i bildet. Fantastiske farger. Romantikkeren i meg skulle ønske at den blå boya ikke var der, den fargeglade fotografen i meg sier at den skaper en viktig kontrast til det gyldne. Veldig fint hvordan den blå speilingen fra vinduene går igjen i tauverk og toner langs båtripa.
Kan ikke si annet enn at det er et aldeles nydelig bilde.

Mvh; Jostein
Geir B.
Anne-Lise og Jostein: Jeg takker og bukker til dere, også !!!

Selv synes jeg at den blå bøyen trengs for å balansere alt det gule og røde.

Det var forøvrig en helt spesiell kombinasjon av varm, lav kveldsol, vindstille og muligheten for å stå utenfor båten med den reflekterte sjøhusveggen som bakgrunn som ga betingelsene for dette bildet ....... jeg var heldig som kom forbi i det rette øyeblikket :-)

mvh
Geir

Bergliot E.
Dette bildet var utrolig flott. Fine skarpe farger og en fin oppbygging dær båten ligger så stille og fredelig i et hav av varme farger. Flott presentert.

Bergliot:)
Tove H.
Nydelig presentasjon - komposisjon og farger - vakkert! Jeg synes båten og plankene oppi virker veldig kjent. Hvis bildet er tatt i Bergen, har jeg kanskje rett, er det det?
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu