Et liv -
et glimt mellom to evigheter.
Thomass Carlyle
Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247457} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Atle G.

Hei Wenche, jeg hadde ønsket at fokus lå på selve insektet og ikke på vingen, selv om den er flott. Nå er det vanskelig å treffe fokus på makro og jeg vet hvor lite dybdeskarphet men har å gå på, så dette er nok litt flisespikkeri fra meg. Bildet er flott det. Stå på! ☺

Hilsen Atle.
Avsluttet .

Utrolig hvordan du har klart å få fram mønsteret i vingene:-)
De er bare flotte.
Syns bildet er bra ellers også:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .

Du får iallefall et flott mønster på vingen skarpt og detaljrikt. Men bildet lider litt av lysforhold og dermed også litt uvante farver over hele bildet.

mvh arild
Helge R.

Hei Wenche!!
Her viser du din allsidighet som fotograf, artige flyflyer som omgir oss. Leste at vi tar livet av en art her på jorden hvert femtende minutt, det blir noen medskapninger i løpet av et døgn, kanskje denne arten er next to go.
Bra bilde hilsen
:)Helge
Knut H.

Hei Wenche.
Fasinert over alle fargenyansene i bilde ditt.
De er et bilde som bringer sol og sommer.
Vingenes mønster er et flott senter i bilde
Mvh Knut
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for fine kommentarer:):):)
Denne Dragon Fly-en satte seg paa klessnoren og paa tuppen av bladene sammen med alle vennene sine. De strakte vingene forover for aa sole seg i varmen fra den sterke solen. De som satt paa bladene saa ut som blomster.

Denne typen er brun, mens andre var roede med roede oeyne. Litt av et skue. Klokken var 1240 da jeg tok bildet og solen sto nesten i zenit saa lysforholdene var nok ikke de beste nei.

Jeg liker alle disse smaakrypene rundt meg (og de har alle en oekologisk misjon) saa jeg haaper at vi greier aa senke farten paa doedligheten av artene og kanskje en dag stoppe den helt:).
Mvh Wenche
Rune S.

Hei Wenche! Nydelig bilde, der det flotte vingemønsteret er i sentrum. Meget fascinerende mot en fin bakgrunn. Jeg er imponert over vingekonstruksjonens mange og tydelige detaljer. Flott fanget!
Wenche J.

Hei Rune
Takk for kommentaren din. Det er inspirerende for meg:)
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu