En ferie
gir oss sjansen til aa se bakover og fremover og omstille oss etter vaart eget indre kompass.
May Senton
Bildet inngår i albumet Stranden -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-30 16:35:34
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-31 04:48:52
    Versjon #3
Utstyr
  • Panasonic DMC-LX2
  • -
  • Blenderf/4
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger288
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_247866} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

Dette ser behagelig og deilig ut.
Deilig lys og fine farger.
Får litt sånn Japan følelse når jeg ser på dette.
Godt å se på.
Hilsen Tone!
Cornelia T.

hei, flott bilde, liker godt den røde båten og den matchende røde damen :) Fine farger og komposisjon, rolig of behagelig bilde.

mvh, Lia
Øyvind O.

Er enig med Tone. Men jeg plages velig med aa sette oynene mine paa bildet.. Mangler et fokus. Men det kan jo vaere henikten det.. Det er jo et bilde jeg gikk inn paa for aa se paa.. Derfor er det jo veldig interresant..
Avsluttet .

Nydelig bilde med bra stemning:)
Wenche J.

Tusen takk til dere alle sammen for fin tilbakemelding. Jeg har fjernet den groenne baaten for aa se om det kanskje blir bedre. Haaper paa tilbakemelding paa dette:)
Mvh Wenche
Jan Frode A.

Satt og kikka på bildet, og irriterte meg litt over denne båten i midten. Ser at du har lagt ut en ny versjon, uten denne. Her føler jeg en bedre ro og balanse i bildet. Rød båt til venstre, og rødkledd dame i høyrekanten, balanserer godt, og får ikke konkurranse av et forstyrrende element. Sånn sett foretrekker jeg så absolutt versjon #2.
Mykt lys og fargetoner gir et pastellaktig bilde. God komposisjon og utsnitt.

mvh Jan Frode
Rune S.

Hei Wenche! Nydelig, påminner om et maleri, i flott komposisjon. Den grønne båten kan være der for min del. En vakker og rogivende stemning.

Mvh
Rune S
Wenche J.

Tusen takk Jan Frode og Rune
for utfyldende tilbakemeldinger:):):)
Mvh Wenche
Laurberg G.

Dejligt roligt billede der fremkom med bortfjernelsen af den grønne båd. Nu er der ro og balance. En anelse eftersharpning giver yderlige klarhed. mvh. lau
Anne-Lise S.

Idèen din er svært god, og jeg liker lyset og fargene her. Får litt Asia-feeling her. Har litt problemer med at øynene mine ikke finner hvile siden jeg ikke finner fokus noe sted. Det blir akkurat som å føle at jeg ser dårlig og at jeg trenger briller. Synd det, for jeg liker motivet. V2 uten den ene båten liker jeg best.

GOD PÅSKE ønskes deg!

Anne-Lise
Wenche J.

Takk for gode kommentarer Lau og Anne-Lise:)
Jeg har proevd aa skarpe opp baaten for aa skape et fokus,........ men????
Mvh Wenche
Marit O.

Hei Wenche
Malerisk og fint dette, stemningen her er bare til og ta og føle på nydelig balance i bilde.
Jeg persjonlig ville bare at persjonen som vandrer langs stranden her er i fokus, samt en beskjæring av himmelen ville gitt bilde et panorama utsnitt som ville kled dette bilde og dette ville skapt en fin dybde følese.
Men dette er bare min mening.
Go Påske til deg og dine!
Mvh Marit
Ole-Kristian T.

Hei Wenche! Dette var vakkert! Liker både versjon 1 og 2, men foretrekker kanskje den enkleste, altså to-eren! Men: Cloningen er ikke helt god, det er litt ''rester'' etter båten. Og opp-skarpingen i #3 er for sterk, her har du fått en del bieffekter som ikke er bra, hvis du ser etter. Synes du skal beholde skyene, det er så flott lys i dem, og så understreker den høye himmelen roen og den ensomme stemningen i bildet. Enkelt og vakkert bilde. Liker den nydelige strandlinjen som leder inn mot personen. Bra!
Wenche J.

Hei Marit og Ole-Kristian
Takk for utfyldende kommentarer. Jeg maa nok lese mer i instruksjonsboken til PS:):):) Tror jeg er litt for utaalmodig i blandt. Men veldig glad for at dere kommer med aerlige og gode tilbakemeldinger:) Jeg har en masse gode motiver rundt meg og jeg skulle oenske jeg hadde evnen til aa formidle alt dette paa en bra maate:) Oevelse gjoer mester og saa lenge dere kommenterer bildene mine vil jeg fortsete laere:):):) Takk.
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu