Tilbake fra fiskefeltet
Var på havet her en dag og prøvde fiskelykken litt. Da må jo kameraet være med, men det var ikke mye til Lofotfisket å se på innersida av Lofoten. Der er det sannelig nesten tomt for fisk og båt i år også. Måtte lete lenge etter en fiskebåt så jeg kunne få tatt noen bilder og denne på vei til fikeværret reddet litt av dagen. I år som i fjor foregår fisket lant ut til havs på yttersida og Røsthavet. Det gir jo et problem for de minste kystfiskerne i år også da det blir vanskelig å sørge for årets inntekt med landligge. Jeg selv ble ikke helt fri for fisk, men det var jaggu ikke langt unna når ser på en lang dags fiske. Det måtte nesten bind før øynene for ikke å se bunnen i kassen. For min del skal jeg ikke male det svart for jeg lever ikke av det. Turen var derimot flott og herlig å komme seg på havet. Ønsker alle en riktig god påske og husk nå på alle sjø og fjellvettreglene.

Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/160s
  • FilmtypeRaw Iso 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger419
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Bergliot E.

Hei,
Her var det vakre farger og solfylt kyst, noe annet enn gårværet som turistene her i Lofoten idag får oppleve under VM. Flott bilde med fin komposisjon og flott vannsprut rundt båten. Veldig skarpe klare farger i bildet ditt. Lekkert!

Bergliot:)
Ann T.

Hei Roger, dette er et flott og solfylt bilde. Nydelige lys og farge. En fin komposisjon med veldig bra skarphet. Dette likte jeg veldig godt.
Mvh. Ann
Steinulf L.

En fin vårstemningsrapport dette her.
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Roger.

Det er eit nydeleg bilde frå Lofoten,
velkomponert og med veldig fine farger.
Lyset gjør mye i dette bildet.

Ønsker deg og dine en riktig god påske!

Mvh Inger Anne
Simen B.

Vi har hatt noen sånne dager på Andøya også, men nå er det trist og grått. Fine farger og bra skarphet. Vannspruten i baugen på båten gir bildet liv og fart. Bra bilde.

mvh Simen
Hilda Hol E.

Hei Roger.

Dette bildet likte jeg. Med få og enkle detaljer, og med bare den røde og hvite fargen som går igjen, som kontrast til naturfargene, skaper det helhet i bildet.
Bildet gir inntrykk av fart og kraft.

God påske.

Vennlig hilsen Hilda.
Inger-Lise S.

Skarpt og fint motiv i god komposisjon og med gode, klare farger!

Inger-Lise:)
Roger K.

Takker for hyggelige kommentarer til bilde. Det skulle jo bli noen flere bilder fra Lofothavet der fisket skulle gå for fullt, men det har seg nu slik at fisket er elendig inne i vestfjordbassenget og utrolig smått med båt der. Det får holde med denne enkle da en stund.
Ja Bergliot det ble smått med godvær under vm i skreifisket i år. En liten trøst så kom de seg nu unna det skikkelige trasige været som uler utenfor veggene til tider nå. regner med det hadde blitt landligge for deltagerne da.

Roger
Anne Ø.

Et svært godt motiv og bilde.
Liker fargene og båten i fart her som gir liv.
Et godt lys i bildet som gir gode detaljer på steinene.
God påske videre.

Anne:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu