Svaneportrett
Ser at jeg ikke er den første som legger ut bilder at de svært så kontaktsøkende svanene som holder til på Østensjøvannet for tiden. Fine fugler som gir god trening i fuglefotografering på kloss hold.
Ok portrett med en typisk ''svanekomposisjon'
Utstyr
  • Nikon D70
  • 300 mm / 2.8
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Annet-0.7 EV
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248683} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Haakon D.

Hei. Fint bilde. =) Veldig skaprt.

Synes det blir litt mørkt. Nebbet er flott, men hvis fjerne drakten kunne vært hvitere tror jeg det hadde hjulpet.

Men et fantastisk fanget.

Hilsen Haakon


Ole-Kristian T.

Hei Marius! Jeg har ikke mye peiling på fugler eller fuglefotografering, men det som slår meg her er at bildet er utrolig skarpt og med et nydelig lys. Utsnittet er litt uvanlig, veldig tett på, du kaller det også et portrett. Jeg er rett og slett litt usikker på hva jeg synes om det. Jeg liker den harmoniske bakgrunnen med de myke linjene samt vannet som er ''frosset'' under debbet på svana. Jeg er imponert over bildet.
Marianne T.

Så utrolig skarpt og flott!!

God påske fra Marianne
Trine B.

Dette er det flotteste svanebildet jeg har sett!!
Tommy V.

oi oi oi dette var veldig skarpt. Fin blåfarge og på nebbet. Kroppen på svanen tror jeg må være slik for å unngå utbrenning.
Flott bilde :)

mvh
Tommy
Tommy S.

Hei!

Et nydelig svanebilde.
Flotte farger og skarphet i særklasse.
Dette er perfekt!!!!!!!

God påske!!

Tommy S
Marius S.

Det er fort gjort å brenne ut fjærdrakten til en svane, så jeg tror nok ikke at bildet hadde vært tjent med å være lysere. Den nesterste delen av brystet ligger jo nesten på bristepunktet. En svane er jo heller ikke helt hvit når man tar en nærmere kikk....Takker for hyggelige og konstruktive kommentarer. God påske!
Åsmund K.

Dette var nydelig. Flott med dråpene på svanehalsen.
mvh åsmund k
Morten W.

Kan hende er du litt glad i å undereksponere, eller litt redd for utbrenthet, men faktisk er denne svanen lysår fra utbrenthet, også den delen av fuglen du henviser til. Kommer ikke lenger enn til 210 i Curves noen steder, og utbrenthet starter på 255.
Nebbet er pga EV 0,7 for mørkt.
Men jeg liker fuglebildene dine fra Ø-vannet. Dette også. Veldig bra!
Marius S.

Skjønner hva du mener. Min skjerm er nok dessverre alt for lys. Har sjekket ut flere av bildene jeg har lagt ut på andre skjermer og ser helt klart at de da fremstår som vesentlig mørkere enn på min. Har forsatt litt for dårlig kunnskap rundt etterbehandlig av digitalfoto. Takker for opplysning om bruk av Curves. Bør kanskje stole mer på den enn min egen skjerm :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu