Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248729} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Helge R.

Hadde dette vært en reinspikka amatør ville jeg oversett det, men når det er du!!
Greit jeg vurderer bildet hvor alt er feil, lys skygge, utvisket person, kanskje derfor at bildet blir noe mer enn bare et dårlig bilde, et gjennomført dårlig bilde.
Jeg er ikke den store forkjemper for vedtatte konvensjoner, jo skjeivere jo mer morsomt er det. Er dette det??
Hvor vil du hen???
Ha en god natt forvirret hilsen
:)Helge
Lars G.

Enig med HRG. Ser ikke hensikten med å holde ansiktet i skygge. Heller ikke sikker på om dette bildet hadde holdt med ''normal'' belysning. Mvh Lars G
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!
Poenget er lys og skyggespill, en inne og en ute, stygge gardiner.
Nok her til å lage en liten historie i mine øyne. :-)

StigB
Jan Frode A.

Du røper poenget før jeg rakk å kommentere. Jeg er veldig enig i at det er her spenningen og den lille historien ligger. Spesielt personen der inne, ute av fokus og litt sånn 'snike bak gardinet' aktig, kan få igang tankespinn. Muligens at de hvite linjene fra persienner blir litt masete, og at personen i forgrunnen blir litt bortgjemt i skygge. Men igjen et bilde som utfordrer.

mvh Jan Frode
Monika Frisvold V.

Hei
Jeg synes dette er et godt bilde til å få i gang tankegangen...
Jeg så dette når du la ut i går og ble fasinert av det da.... Personen som sitter inne tror jeg sitter å reflekterer over livet...Kansje han har kommet i en fase der har erindrer fra sin barndom...kansje det er hans far som står bak gardinen... persjeneren tolker jeg på at livet egentlig har godt greit (vannrett) men plutselig har han opplevd noe som har kommet brått på (loddrett) å her kommer vel tankene inn kansje... liker dette bildet.... :))))
God påske til deg!
mvh monika
Inger-Lise S.

Min første tanke da jeg så bildet ditt, var ensomhet. Neste tanke var depresjon. Når jeg så ser lyset og ''verden utenfor'', tenker jeg på isolasjon. Evnt. venter/får den mørklagte besøk der han sitter i sitt tungsinn....

God påske!

Inger-Lise
Marit O.

Hei Stig Børre
Syntes dette var spennende fortellende og litt mystisk, virker på meg som han inne kan føle det ubehaglige følesen av noen står og snikker på han rundt hjørne.
Liker ideen og kreativiten, fin bruk av lys og skygge.
Men et vanskelig bilde og tolke.
God Påske!
Mvh Marit
Avsluttet .

Som andre finner jeg også en tanke med det samme jeg ser bildet.
Hverdag. En helt anminnelig hverdag. De små ting i hverdagen. En person, persienner og gardin og beintfram en person som står og lurer utenfor. Kanskje det er besøk? Tror ikke det er en titter:)

Det som jeg også bemerker meg med dette bilde er hvordan du har fått frem mannspersonen som sitter. Vi aner bare konturer, mer på skjorte, briller og delikatessen synes jeg er håret hvor sollyset gir en flott skinn i det grå velpleiede håret.

Jepp Stig Børre, dette likte jeg veldig godt og syntes det var litt annerledes og spennende komposisjon hvor lyset står i høysetet.

mvh arild
Tom T.

Hei!

Er ikke helt sikker på hva jeg synes. Er enig at litt lys ansiktet hadde vært bra. Er ikke så opptatt av regler, bra at du bryter dem.

mvh Tom Tveitan
Stig Børre E.

Takk for nye kommentarer!

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu