Kystlandskap 2
Fra samme tur som forrige bilde. det er jammen mer interessant å ha med kamera i grisevær enn i solskinn...
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • Canon EF-s 10-22
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger471
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249220} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Et bilde som er nydelig i sort hvitt med fantastisk dybde og en sprelsk naturoppservasjon. skarpt og fint belyst..

Rune
Avsluttet .
Liker bildet ditt og er enig i at gråvær og uvær er mye artigere en sol og stille. Fin diagonal som deler bildet. Vil ha beskjært en 1/2 centimeter under horisonten da jeg ikke synes himmelen gir noe til bildet. heller at den og øyene forstyrrer.
Jóhann Á.
Hei Geir Helge!
Må være et av de fineste sv/hv bildene jeg har sett på lenge. Fine detaljer og valget av lukkertid er jo voldsomt bra treffende! Helt topp!

MvH, Johan
Avsluttet .
Flotte steinformasjoner som sammen med vannet danner fine detaljer. Jeg mener at komponeringen av bildet er fin, og at himmelen bidrar til dramatikken i bildet.
Johannes V.
Hei Geir!
Dette likte jeg veldig godt. Fin komposisjon og masse dramatikk både i skyene, den store bølgen og vannet på steinene. Det bildet gjør seg godt i s/h, jeg er imponert over hvor mange nyanser du klarer å få frem. Jeg syns forøvrig absolutt at himmelen skal være med...et meget godt gjennomført bilde.

Snakkes!
Johannes
Dieter S.
Selv om bildet er veldig pent i sort hvit kunne det vært spennende å se det i farger. Liker også det noe ''slørete'' vannet, hvor lang lukketid har du brukt her?
Kolbein S.
Dette faller i smak. Nesten så man ønsker seg dårlig vær:-) Jeg synes og at himmelen bør være med.

MVH
KS
Geir Helge S.
Takk for fine kommentarer.
For de som er interessert i tekniske opplysninger:
Lukketid: 1 sek
Blender: 13
Iso: 100
Brennvidde: 13 mm

Mvh Geir
Stein Eric S.
Nydelig bilde Geir! Himmelen må absolutt være med synes jeg. Dersom jeg skulle beskjært noe måtte det være litt i underkant.
SES
Stian H.
Et nyelig landskapsbilde!

Ville ikke forandret på noe, men satt meg tilbake og vært fornøyd med bildet! Dette likte jeg kjempegodt.

Stian
Kjell Sigurd S.
Dårlig vær er ingen hindring, det viser du fint her. Mange uværsbilder den siste uken, dette er av de bedre. Liker komposisjonen og valget av lukkertid. Du har beholdt fine detaljer i sjøen/bølgene. Flotte formasjoner og detaljer i steinene også. Støyen i bildet tilfører noe positivt. Bra!

Kjell S
Geir Helge S.
Takk for kommentarer alle sammen. Vurderer å printe bildet stort og få det opp på en vegg. Er fornøyd med hvordan det ble. Når det gjelder himmelen må den absolutt være med.
MvH Geir
Inger-Lise S.
Meget flott bilde! Solskinn er ikke fotovær;-)
Her har du fin sløring på vannet og forgrunnen er flott med både vann og kontraster i steinene. Fin komposisjon.

Inger-Lise
Ivar B.
I mine øyne så er dette bildet ikke så bra uten himmel, så den må absolutt være med. Grunnen er at himmelen gir bildet ro, tyngde, storhet og øker dramatikken og stemningen. Forgrunnen trenger denne roen. Kuttforslaget om kutt av himmelen gir i mine øyne et urolig bilde å se på. Jeg liker stemningen, støyen/kornet som kanskje er lagt til øker stemningen og gir bildet et litt røffere preg. Blikket dras innover til øya langt der ute i havet og det er bra. Fin S/H konvertering. Mvh Ivar.
Geir Helge S.
Takk til dere siste også :-)
For de som måtte lure på det så er støyen lagt på i etterbehandlingen.
Mvh Geir
Geir B.
Hei Geir.

'' ...... mer interessant å ha med kamera i grisevær enn i solskinn... '' skriver du. Det samme har jeg funnet ut denne vinteren :-)

Flott bilde der den diagonale todelingen gjør at blikket glir uanstrengt inn i motivet. Flotte, dramatiske tonevalører i det mørke svaberget gjør at jeg nesten ønsker en tilsvarende mørk himmel.

At slike motiv står seg meget godt i s/h, er dette bildet er fint eksempel på.

mvh
Geir

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu