Påskeekorn
De fleste ble jo ganske nesnødd denne påsken, og dyra ingen unntak. Kanskje litt for mørkt...?
Utstyr
  • Nikon D 200
  • Nikon Nikon 70-300 VR
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_249286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Knut Børge S.
Hei Bjørn!

Et meget flott bilde du har tatt av påskeekornet i snøkavet, det sitter der spørrende, skal aldri dette været ta slutt:P. Ekornet er sylskarpt og detaljrikt, meget flott og dekorative omgivelser med snøen som laver ned. Flotte farger, er ikke for mørkt for min smak.

Ha en fin påskeaften!
mvh KBS
Aleksander M.
Hei
Jeg synes kanskje det er litt mørkt som du selv sier, men det er det eneste pirket jeg kan finne. Gratulerer med et flott ekornbilde. Bra teknisk og pluss for snøen som laver ned. Bra bilde!

Mvh Aleksander
Stian H.
Hei.

Mange ekornbilder på dotten i vinter, men dette var et av de beste synes jeg! Flott positur med et litt spørrende uttrykk; skal det virkelig snø så mye nå??
Skarpt, med fine farger og bra lys. Liker lyset som det er, synes ikke det skulle vært lysere når det snør så tett. Det føles jo ofte som om noen slår av bryteren når slike snøbyger velter ned. Utrolig flott med all snøen i pelsen på dyret, kjempeflott!

Stian
MaiLis S.
Åhh så søt.Et herlig bilde.Koselig med snøen som daler.mvh Mai-Lis.
Mats A.
Flott ekornbilde dette, Bjørn!
Synes bilde ditt er flott som det er jeg; ikke for mørkt etter min mening. Grei skarphet og god blikkontakt. Fin stemning i bildet med snøen som laver ned.. Bra dette ;)

Mvh Mats
Kristin S.
Hei!

Et flott og annerledes ekorn bilde.
Flott med all snøen. Skarpt og fint.

Mvh Kristin
Kjell Sigurd S.
He he, det var en artig vri. Meget fin positur på ekornet der den sitter å toer sine labber for å holde varmen. Teknisk sitter det ikke helt etter min mening. For mange rester etter selektiv behandling som ses best langs oversiden av grenen, rundt ørene og hele høyresiden av ekornet. Ellers bra.

Kjell S
Lars Kristian A.
Veldig bra, ikke for mørkt. Herlig positur, ser virkelig kald ut.

Men litt lite kontrast i fargene på min skjerm.
Avsluttet .
Dette var jo bare kjempeflott, en fin positur og en situasjon der ekornet selv ser ganske så rådvill ut. Dette kaller jeg et blinkskudd.
Kunne han prate, så tror jeg han hadde spurt om å få komme in så lenge det snør. Teknisk sett er en ting, men slik et bilde forteller så mye så her må en bare smile.

MVH

Helge Lonrud
Arnhild A.
Et nydelig bilde. Flott skarpt ekorn i flott positur og med godt blikk. Liker hvordan snøen legger seg på og rundt ekornet.

Mvh Arnhild
kristian B.
Hei Bjørn

Kjempeflott bilde, nydelig ekorn.Nydelig med all snøen. Skarpt og fint.
''Kanskje litt for mørkt.'' Nei det synes ikkje eg.
Enig med Arnhild det med hvordan snøen legger seg på og rundt ekkornet.

Mvh Kristian
John H.
Hei
Dette falt jeg for. Veldig bra eksponert og komposisjonen sitter. Men jeg stusser over lyssettingen. Den virker arangert og kunstig. Regner med at dette er tatt ved foringsplass. Noen få tekniske minuser her og der som andre har kommentert. Men alt i alt et sjarmerende og fint bilde der snøen er ekstra krydder.
John
Dorte G.
Hun ser ut som om hun slår hendene sammen: Å kjere folk, for et vær! Fint fanget og deilige farger, synes jeg. Enig i at dette er et av de fineste ekornbildene her i vinter.
Anne Ø.
Helt herlig bilde der den sitter og lurer i snøværet.
Fasinerende å se på de hendene.
Flott lys og en svært god komp.
Anbefales.

Anne:)
Marit O.
Hei!
Så fint tatt,veldig bra eksponert og fin kontakt du har med ekorne. Herlig bilde der den sitter med hendene foldet og + for snøen som laver ned her.
Mvh Marit
Bengt Erik E.
Å hvor godt vi har det som kan være inne når været er utrivelig ute. Men jeg ser jo at det er da man bør ut å ta bilder isteden. Stemningen i bildet, positur på ekorn og øyekontakt sier så utrolig mye. Utsnittet synes jeg også er flott men etter å ha sett en god stund på bildet syntes jeg det var litt merkelig med greina som gikk tvers igjennom bildet. Savnet plutselig et holdepunkt da jeg fikk for meg at den svevde i løse luften. Blir nesten synd å beskjære bildet i nedre venstre kant (på greina der snøen ligger) når du har fått med hele ekornet så fint. Blir liksom ikke helt samme følelsen i bildet. Uansett ordentlig flott bilde av ekorn. Blir alltid i godt humør av disse små dyra i skogen.
mvh Bengt Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu