Klovset i går
Bryter inn i rekken av dyrebilder med et landskapbilde. Det var stemningsfullt å passere Klovset i går. Legger inn et bilde til som versjon 2 som viser hvordan det så ut lenger oppe i fjellet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-10 22:54:53
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger457
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje S.

Småpent naturbilde med en flott komposisjon. Fint med skisporet som kommer inn i venstre hjørne som gir bilde ett innhold. Vakker seter og fjell rundt. V2 er helt på kanten i mine øyne. Ett knakkende godt bilde av en som tydligvis ikke er så redd for rasfare.

Mvh Terje
Vegard L.

Takk for kommentar. Gunnar i versjon 2 har nok kontroll... :-)
Terje S.

Ut i fra løypetrase gjør han nok alt riktig men som ett beskrivende bilde om rasfare og uvettig kjøring har nok dette bilde kunne vært brukt som illustrasjon i en eller annen sammenheng. Se bare på bildene til Wigdis Wollan i dagens Vg og foto.no om voksne folk som leker med naturkreftene.


Mvh Terje
Knut Børge S.

Hei Vegard!

Et flott bilde fra høyfjellet, majestetisk pg flott natur. Meget bra!

Ja han har nok kontroll han gunnar, men den ser ikke helt trygg ut den snøkammen der.

mvh KBS
Vegard L.

Du har rett i det Terje. Regnet med slike kommentarer :-). Det var derfor jeg passet på å få med skavlen.
Takk igjen.
Vegard
Roger K.

Hei hei, Vegard!
Ser du har godt skiføre enda til fjells. Kunne nok tenkt meg en tur i dette terenget, fristende. De blir små de husene i den mektige natueren. Er det kanskje Eidsfjorden du har rett utenfor kanten? De klore seg godt fast på kanten den husklynga og regner med de hadde noen harde takk under div stormer. Hardt lys under opptak med litt dis gjør bilde litt blast, men var nok slik du opplevde situasjonen. Synes det bør være slik da og ikke justere bla kontrastene i mellomtonene. Versjon 2 virker det litt slakt i nedoverbakken og ikke fare for noen ras etter skiløperen. Hadde jo den skavelen i tankene og et fotostudie i seg selv. Vakker natur viser du til gangs gjennom dine bilder.

Mvh RK
Gunn-Bente S.

Hei

V1 er eit nydeleg bilde!
Har du prøvd med mindre himmel? Eg trur det hadde forbetra dybda i biletet.

V2 er utruleg flott med ein nydeleg komposisjon.
Om du ser V1 og V2 ilag, vert V2 veldig blass, kanskje det er litt grønt?

Helsing
Gunn-Bente
Vegard L.

Takk til dere.
Roger: Rett utfor kanten ligger Storfjorden. I dalføre rett frem ligger Norddal, litt til høyre ligger Eidsdal som du kjenner til.
Gunn-B. Det er mulig at en versjon med mindre himmel hadde gjort seg. Personlig liker jeg mye himmel. Når man er på fjellet er det himmel det er mest av og dermed velger jeg ofte mye himmel på bildene også. :-)
Vegard
Ivar B.

Versjon 1 er jo en naturomantisk nytelse, berre lækkert. Versjon 2 gjør meg bare misunnelig:-) Dessuten så er vel ikke bildet akkurat noe glanseksempel på uvettig kjøring, men heller vettig. Kjøreren befinner seg jo ikke helning over 30 grader, og da er vel faren for selvutløst skred liten. Om skavlen over er en fare kan vanskelig siee uten å kjenne vær og temperaturforandringer. Mvh Ivar.
Vegard L.

Takk til deg Ivar. Fornuftige resonnement vedr. V2.
Vegard
Monika Frisvold V.

Hei Vegard
Med eller uten rasfare synes jeg dette er et meget flott landskapsbilde.
Flott komp med hyttegrenda og skiløypa... å ingen kan si noe annet en dette er mektige å nydelige fjell.... som kristoffer Randers var så stolt av... ''Sunnmørsalpenes far''
fint lys med fine skygger... Liker dette jeg ..
mvh monika
Aleksander M.

Hei
Flotte vinterbilder med fin komposisjon!

Mvh Aleksander
Kjell Ivar Ø.

Flott dag i nydeleg tereng.
Mvh Kjell Ivar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu