Ny hegre
Hegrelanding i kveldslys. Bildet er ikke tatt ved reirplass.
Kanskje ikke den beste lsyvinkelen.
ok
Bildet inngår i albumet Fugler - Fugler i nærområdet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-13 20:42:30
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger521
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_250672} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Aleksander M.

Hei
Synes ikke V1 var mer enn ok. God skarphet og fin positur, men synes ikke lyset stemmer og det blir litt ødeleggende for resten av bildet!
V2 er litt bedre synes jeg, men lyset blir fortsatt litt ødeleggende for bildet. At vingene er uskarpe lager en fin effekt synes jeg.

Jeg vil bare gjøre deg oppmerksom på at det står ''bildet er ikke tatt ved leirplass''. Går ut ifra at det skal stå reirplass...

Mvh Aleksander
Vegard L.

Du har rett vedr. ''reirplass'' :-)
Vegard
Rolv B.

Ny vinkel denne gang i en veldig fin serie. Det finnes så mye i motlyspartiene at det burde være mulig å lysne litt på det mørkeste? Vet ikke hvor mye du har å gå på. Kunne vært fint å sett en ny utgave.
Fin positur forøvrig.
Mvh Rolv B
Vegard L.

Det var egentlig tenkt som et siluettbilde, men fikk med en del detaljer som det fremgår. Posituren er ideell for morgenlys, skal prøve videre. Kanskje alt klaffer til slutt....
Robin J.

V1 for meg. Tror egentlig det er greit at lyset kommer der det kommer. Motsatt vei kunne gitt problemer mht lyse partier. Fin positur. Teknisk bra. I det hele tatt et bra hegrebilde, Mvh RJ
Knut Børge S.

Hei Vegard!

Nok et flott bilde fra ditt hegreparadis. Flott positur på hegra der den kommer inn for landing, teknisk bra. Synes allikevell dine forrige bilder av hegra er bedre.

Ha en fin kveld!
mvh KBS
Inger-Lise S.

Hei! To flotte bilder av hegre fra deg. Jeg syns posituren er stilig i begge versjoner. Du er dyktig med dette og garantert veeeldig tålmodig;-)


Inger-Lise
Bjørn T.

Fint fanget. Jeg har enda til gode å få et godt hegrebilde.
Odd E. k.

Hei Vegard!

Flott fanget dette, der hegren prøver å finne balansen på et urolig underlag. Fin skarphet, men en lysning i skyggepartiet har sikkert fremmet hegren bedre, da det er noe for lyst. Flott komponert i et fint utsnitt Vegard!

Mvh

Odd E.
Vegard L.

Takk til dere.
Odd E. Hegren er i ferd med å lande på greina.
Vegard
Anne-Lise S.

Tror nesten jeg velger meg V2 fordi du der har bedre fokus/skarphet, og du har det på hegras ansikt og flotte nebb! Det er også noe med bevegelsesuskarpheten der som tiltaler meg i større grad enn i V1. Formatet er også flott, og jeg liker utsnittet. Så V2 for meg.

Anne-Lise
Ivar B.

Begge versjonene er meget gode, men jeg synes det er en flottere positur i versjon 1. Liker bevegelsen i vingene i versjon 2, men holder likevel en knapp på den første. Du har mange flotte hegrebilder, og du har tydelig funnet et bra sted med mange muligheter med lys o.s.v. Bra! Mvh Ivar.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu