Stillingskrig
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 400mm f/5,6 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger598
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ronny A.

Hei Stian! Et virkelig flott bilde du har tatt her. Skarpe farger/bilde, komposisjon og motiv er i toppklasse. Jeg ønsker derfor å gi deg en anbefaling for dette bilde. Herved overlevert:-)
mvh Ronny
Terje S.

Hei Stian !

Flott bilde med fin teknisk utførelse. Til neste gang du skal på samme plass har du med hekksaksa og fjerner litt Bjørk før du hopper i soveposen.
Skal på orreleik sjøl i morra. Tiurleik ble ravneleik. Orrfuglen er litt mer bankers enn storfugl.

Mvh Terje
Stian H.

Hei.

RA: TAKKK!

TS: He he, det er allerede gjort! Gikk mye fortere enn å klone kvist på alle bildene. Nå spørs det bare om værguden, eller skal jeg si -satan, klare å holde litt på jævelskapen sin og la det ligne litt på vår noen dager. Langtidsvarselet minnet ikke om ei friuke til fugleleik, men Gislefoss og de andre saftige gutta på meterologiske har bomma før, så det er lov å håpe. Hatt en lang dag med PS, så nå skal jeg ut å brenne litt krutt med fuglehundene før jeg ktyper i orrfuglteltet.
Lykke til med orrfuglen du også.

Stian
Ola H.

Heisann,
dette var saker det! Synes faktisk kvistene i bakgrunnen er med på å fylle opp et område som kanskje hadde vært litt kjedelig uten. Kvister er nå engang en del av naturen,så jeg synes det blir feil å fjerne dem. Tett og fin komposisjon,håper jeg får til noe sånt en gang sjøl!
Mvh Ola
Anne Ø.

Støtter alle superlativer om bilde ditt!!

Anne:)
Kjell Ivar Ø.

Flott stillingskrig og flotte bilder ellers fra leiken.
Mvh KjellIvar
Thorbjørn R.

Supert! Flott positur, fine farger og bra miljø.
Svein B.

Nok ett godt bilde fra leiken Stian. Jeg er ikke så helt fortrolig med å stusse bjørk midt på leiken, og her synes jeg krattet er akkurat nok ute av fokus til at det bidrar mer enn forstyrrer. Fin skarphet på begge fuglene, og teknisk ellers også bra. Det ser ut som morroa allerede har kostet noen stjertfjær for den ene...det er hårda bud! For det er ikke du med hekksaksa som har....nei ;)

Mvh
Svein B
Eva Marie P.

Flott bilde. Farvene og skarpheten er upåklagelig. Spennende disse maktkampene:) Både å se og høre. Godt formidlet dette.
-epl
Knut Børge S.

Hei Stian!

Nok et tipptopp leikbilde du har tatt her, severdig til tusen.

mvh KBS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu