''Laksehinder'' -et hinder for de fleste.
Et lite utsnitt av en kjent plass langs Jæren. Det var overskyet og det hadde nettopp regnet, fossen hadde ikke stor vannføring, men et lite stykke Norge ble festet til filmrullen.
Utstyr
  • F65
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala
  • Nei
  • AnnetFottlandsfossen, rett ved Eigersund.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_25165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Flott komp igjen Nils, flotte farger, fin dis :-)
Ivar
Jostein M.

Hei Nils!
Her har du fått med deg detaljene. Utrolig skarphet og flotte farger. Rett og slett flott!
Mvh Jostein
Erlend M.

Enig med de andre!
Povl Kjeld H.

Hej Nils.
Jeg har set mange billeder fra Norge den sidste tid,det ene bedre end det andet, her igen et som jeg ville være meget stolt af, hvis jeg havde taget det, fint arbejde Nils.

mvh. pkh - DK
May-Lise L.

Vilt og vakkert! :D
Hans- Georg S.

Ok naturbilde, men synes jeg ser litt for lite av fossen til at den kan bli et interessant element. Ville endret noe på opptakspunkt slik at denne syns bedre, samt prøvd å unngå mesteparten av kvistene. Synes disse forstyrrer endel.
Nils B.

HGS: Jeg er hjertens enig med deg ang . opptakpunktet. Men det var heller glatt og vanskelig å komme til. Videre hadde jeg ikke lyst til å ta bilde av fossen ovenfra som var neste mulighet. Takker for kommentaren som jeg setter stor pris på.
nbh
Nils L.

Synes dette så veldig norsk ut. Fuktig og grått, halveis ufremkommelig. Kvistene synes jeg passer bra. Blir bortimot en ''brutalt'' ærlig naturdokumentar. Usminket og bra. Nesten så en kan føle fuktigheten. Fargene er som vanlig helt riktige. Ikke det jeg vil kalle et ''fint'' bilde, men dønn ærlig mot originalen. Bra gjordt. Likte det veldig godt.
Mvh Nils
Roy S.

Et lite stykke Norge var det første som slo meg. Bra, men enig ang. vinkel inn for å få med mer vann.
Tom A. T.

Et lite stykke norge er en bra betegnelse. Fin stemning og meget pent presentert med rene og naturlige farger. Enig med HGS at kvistene blir litt forstyrrende, men når de nå er der så er plasseringen ok.
mvh Tom T
Ferran C.

It´s a nice picture, but maybe i would shot some higher to show a bit more of water strip cuting between rocks, anyway i like that kind of nature picture, i´m looking forward to can go out to theese mountains and get lost with the camera.
Ferran
Tom E. F.

Hei, Nils!
Flott bilde!
Stemningsfullt: Jeg fornemmer både lyd, lukt og sleipe steiner i vårskogen.
mvh Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu