Steinmur.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger309
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_251825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Vegard L.

Meget skarpt. Antar du har brukt iso 100. Motivmessig greitt nok.
Mvh Vegar
Torild H.

Som fototeknisk øvelse er dette nok greitt; dybde, skarphet, men for min del, og ut ifra tittel, syns jeg daff mark og taket tar for mye plass i bildet, så jeg lurer på; hva er det egentlig du vil frem til her? Dette synker ikke inn...

Mvh Torild
Jacob V.

Hei

Er enig med frk. Høyland. Dette her er ikke mer enn en steinmur og litt tak. Du har noen ok bilder, men dette her er deffinitivt ikke et av dem.


Mvh

Jacob
Inger-Lise S.

Jeg liker dette godt! Jeg har sansen for slike detaljer. Men her er mer. Linjene/vinklee i bildet gjør seg virkelig: Topp komposisjon.
Fargene er fine, ikke minst fargenyansene som glir i hverandre.Dette gjelder alt i bildet, men ikke minst steinene. De har også fin struktur.

Det enkle er ofte det beste, som kjent. Om dette i første omgang kan synes som et ...ja,kjedelig (?) motiv, ser jeg snart at du her har planlagt komposisjonen godt.
Spennende er det ikke, men nå mener jeg at et bilde ikke må være spennende. Det finnes andre verdier i et bilde enn spenning. Her finner jeg kvalitet og dyktighet.

Jeg er usikker på om lyset er litt for skarpt,spesielt på steinene...Men som nevnt usikker, og det plager ikke meg.
Skal ikke påberope meg å kjenne igjen kvalitet, (skulle bare mangle:Jeg og det tekniske)
Men jeg kjenner igjen det jeg liker godt :-)

Inger-Lise
Ronny A.

Hei Bjørn. Jeg synes dette var et godt bilde. Skarpt med gode farger. Det røde taket harmonerer med den rødaktige lyngen på motsatt side. Ville kanskje flytta fokusen litt mer til venstre for å begrense taket litt. Også klonet bort noen malingsflekker på steinmuren. Men, alt i alt et bilde som gir meg en positiv opplevelse, og det liker jeg at bilder skal gjøre:-)
mvh Ronny
Tom T.

Synes bilde er bra:) Trenger etter det jeg ser en kutt til venstre, ca. 1 cm fra steingjerde i toppen. Ved den justeringen får du mer trøkk i bilde.

mvh Tom T
Bjorn F.

Takk for alle tilbakemeldingene både de positive og de negative.
På spørmål fra Torild H. Og Jacob V. om hva jeg vil frem til med bildet så var det steinene og den dybde følelsen muren skaper der den forsvinner inn i lanskapet.
Hilsen Bjørn.
Odd E. k.

Hei Bjørn!

Flott landskap du har fanget her. Upåklagelig skarphet og et fint lys inn på motivet, noe som fremmer de flotte steinene og løa med taket. Bra dybdeskarphet innover i bildet sammen med en fargerik vegitasjon så langt øyet kan se. Behagelig horisont med en flott himmel med rolige skyer. Må sikkert ha vært et slit med å sette opp denne steinutgarden og ikke minst finne steinene. Flott fanget dette i et fint utsnitt Bjørn!

Mvh

Odd E.
Bjorn F.

Takk Odd og Inger-Lise for fine utfyllende komentarer og tolkinger.
Hilsen Bjørn
Monika Frisvold V.

Hei Bjørn

Liker den flott dybden du har fått fram her... En lett overskyet himmel som er med å skape en fin stemning..liker også den røde ''huset''
flott skarphet....
mvh monika
Laurberg G.

Hej Bjørn. En utrolig dybde du her viser med stengærdet der fortaber sig bag fjerne horisonter. En flot ilustration til perspektivlæren. Jeg tror at du har eksponeret fra stående stilling og har brugt vidvinkel. Virker lidt som om forgrunden rejser sig foran øjnene. En beskæring af ca 80 -90 pix i bunden fjerner denne fornemmelse og gør dybdevirkningen endnu mere markant. Men da får du ganske vidst en midtstillet horisont. Det synes jeg ikke gør så meget i dette billede. Her er det perspektivet med sammenløb at de parralekle linier i smme punkt i store H ( H = midtpunkt på horisontlinien) der trækker læsset mere end fortænkte kompositionsprincipper. mvh. lau
Egil S.

Liker bildet jeg.
Flott motiv, og steinmuren leder blikket innover i bildet.
Skarpt og godt utført.
God helg!

Mvh.
-Egil
Avsluttet .

Syns dette er bra jeg.
Liker den flotte steingarden som fører oss inn i bildet.
God dybde,fine farger og skarpt.
Liker dette godt.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu