liker bilde,men det ble litt vell blått rundt treet,ellers liker jeg dybden i bildet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-04-22 01:09:06
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-04-22 11:18:04
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-04-22 19:01:56
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger340
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252175} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Oddgeir N.

Flott eksponering! Flotte fargar!
Litt lav kontrast etter min smak.
Avsluttet .

Ville kanskje valgt en annen plassert av kamera.. kanskje nærmere? Her ville jeg kuttet i nedre kant slik at muren hadde avsluttet i hjørnet, bare for å lette trykket litt for øyet som ser. Fin plassering av treet i midten... det gir en bra effekt med dybden!:) Mulig det er min skjerm, men nå ser det ut som at svart i bildet er mørkegrått(?). Hadde vært mer spennende om du fikk mer trøkk i lyst på bakken.. nå er det litt for gråtonet etter min smak. Ganske mye jeg hadde gjort med dette bildet selv, men da snakker vi om å redigere en del (jukse).. :)
Maiken S.

Fint bilde dette. men jeg tror jeg ville tatt bilde fra en lavere vinkel, slik at treet kom lenger opp i himmelen - om du skjønner. slik at man hadde sett treet enda tydligere.

/Maiken
Brit M.

Elsker dette bildet! De mettede fargene i forgrunnen...la gå at himmelen kanskje er for stor og kanskje for lys i fht forgrunnen. Men likevel, måten skyene fortsetter linjen til steingjerdet og det lette, elegante treet som så stolt står der alene. Hermed anbefalt.

Brit
svein ove a.

takker for veldig goe tilbakemeldinger,hjelper meg virkelig til og se ting på litt andre måter,og takk for anbefalingen,har nå lagt til en ny versjon av samme bildet,hvordan ble det?

soa
Brit M.

hmm...vanskelig å si...ser ikke helt hva du har gjort bortsett fra å forstørre det, som er fint. Skyggene kom bedre frem, som er flott. Gresset inntil muren ble gulere, tror ikke jeg syns det var best. Likte igrunnen at muren var mørkere tror jeg.
Kunne du klonet bort den bittelille tretoppen til høyre tror du?

Brit
Tone A.

Hei
Versjon 2 blei mykje friskare i uttrykket, pga meir kontrast og sterkare fargar.
Lyset er også betre i versjon 2. Flott dybde med steingjerdet som leiar blikket bakover mot dei bare bjørketrea, og skyene dannar eit eit bredt belte mot trea. Bjørketrea er mest som eit tre så tett som dei står med den fremste stammen ut i ein bøy pga steinen som pressar nederst. Dei står med trekronene så fint mot kvarandre mot den blåe himmelen med det lette skylaget bak.
Her ville eg gått tilbake ein dag med skyfri himmel og latt desse bjørketrea vore hovedmotivet.
Den vesle tretoppen som stikk inn i høgrekanten må du fjerna, men elles ei nydeleg vårstemning med fine fargar. Dei spesielle skyene gir ein flott effekt på den høge himmelen.
:) Tone
svein ove a.

takker igjen for gode komentarer,har lagt inn en 3. versjon der jeg har klonet bort det treet som stakk inn i bildet.

mvh soa
Brit M.

Hvis du går over igjen og er litt mer nøye med kloninga, så blir dette et knallbilde. Det skal ikke syns at du har klonet når bakgrunnen er så jevn. Prøv igjen!

Brit
svein ove a.

hei britt.
her er en versjon der jeg har gjort meglitt mer flid md kloningen.hvordan ble det syntes du da?

mvh soa
Brit M.

Toppers!
Må tett innpå for å se noe nå tror jeg. Knall!

Brit
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu