Fotball en blanco y negro
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_252917} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Thomas R.
Fungerer bra dette også, ser ut som en stødig og god konvertering til s/hv. Synes fargene i det forrige fotballbildet ditt var svært bra, så det er vanskelig å velge hva som er best :-)
Marcelo V.
Hei Thomas, disse bildene er tatt i Valparaiso Chile. jeg bodde ved siden av denne banen , bildet er tatt fra balkongen i en t 7 etg.
Fargene i bildene skyldes fargen på banen som er av jord og lyset. Samtidig om det hadde regnet dagen før. Jeg er imponert hvordan Fujien S3 klarer å fange nyansene i tonene.
Mvh
Marcelo
Jon T. M.
Veldig bra bilde synes jeg. Som fotballentusiast så må man bare digge dette. Det kan gjøre seg på en vegg i en fotballgarderobe. Ikke så ofte man ser fotballbilder fra den vinkelen. Spesielt ikke fra grusbaner. Lurer på om det ble avblåst for offside :-)
Avsluttet .
Dette var veldig stilig! Får med en gang assosiasjoner til verdensrommet pga midbanen ser t som saturn, men det er vel bare meg :) Kul vinkel og fint i s/h
Marcelo V.
Takk for kommenater,Jon ingen avblåsing pga det er flere spillere utenfor bildeflata. I Chile finnes det to typer forballbaner, gress- og jord (tierra)baner grus finnes ikke. Disse jordbaner er mykere å spille på enn grus men mere støvete.
Marcelo
Per Tjäder G.
Stilig!! Får en skikkelig 1950-tallsfølelse her.
Yngve Sem P.
Fotball i hvitt og svart, og stripete drakter gjør susen. Dette synes jeg var orntli' stilfullt ! Lysvariasjonene i jordunderlaget er fenomenale og bidrar best til å styrke det eldende inntrykket, synes jeg.
En knøttliten detalj: Den skallede spilleren lengst oppe til venstre har fått ''vasket vekk'' halve hodet sitt. Men det gjør selvsagt ingen verdens ting.
Magnar B.
morsom sak… likar komposisjonen din m dei store linjene og dei små mennene. Ser nesten ut som dei har like drakter, det er ein artig detalj. like it!
Marcelo V.
Hei takk til dere for kommentarer.
Marcelo
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu