Bildet inngår i albumet Mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger250
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ronny A.

Hei Tom. Dette blir for meg litt rotete og uinteressant, men det kommer sikkert av at jeg ikke liker sånne bilder:-) Så.. av min subjektive fordomsfullhet er jeg nok ikke den rette til å vurdere det kunstneriske aspektet i dette motivet;-) Stå på!
mvh Ronny
Laurberg G.

Hej Tom. Dristigt. Måske for dristigt? - Jeg har nok en tendens til at gå lidt med Ronny her. Men ihvertfald motivet uanset, er det et veleksponeret billede. Tror at det skal tiltes en halv grad mod venstre. mvh. lau
Ole-Kristian T.

Kreativ bruk av lys/ skygge må jeg si. Flott kontrast mellom de tre bakgrunnsvinduene og det signalrøde skiltet. Ellers ikke typisk min smak, men..morsomt.
Avsluttet .

Hei Tom!
Dette var et bilde som jeg har sett på mange ganger nå.
Jeg har store problemer med å bestemme meg for hva jeg syns hehe.
Er enig med Lau at det er dristig og ja det er kanskje litt for dristig.
Jeg liker motivet,fargene og lyset.Men skyggen blir kanskje litt for dominerende og trekker oppmerkosomheten vekk fra det andre i motivet.Men du er tøff og tør å prøve og det er jo bra.
Hilsen Tone!
Anders R.

Faller i min smak i alla fall. Gillar kontrasterna mellan ljus och skugga, rött mot gulbeige och att gubben är på väg in i mörkret, mot enkelriktat. Friskt vågat detta!

mvh
Anders
Avsluttet .

Jeg synes dette egentlig er et veldig fint bilde. Komp. er veldig bra. Men jeg synes kanskje at lyset ble litt for sterkt (litt for harde skygger).
Jostein F.

Hei Tom!
veldig bra sett, bildet er knallbra i forhold til motiv og elementer. Litt i tradisjonen til en av de store Magnum fotografene (H.C.B), Han var rett nok en mester til å fange personers handlinger i bildene på en unik måte. Men du er likefullt dristig og tør å utfordre blikk og persepsjon hos betrakteren.
Det eneste lille minuset er kanskje at personen fremstår litt vel lys, synes jeg. Kanskje du nettopp vil ha det slik for å fremheve overgangen mellom lys og mørke. Uansett, dette ble veldig bra.

Mvh: Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu