close your eyes and float on away ll
En ny versjon av bilde nr. 259056.
Natt og dag, vinter og sommer er den over meg
- denne dragende hvemve etter havet.

-Henrik Ibsen
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger508
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
sherzad t.

fascinerende blå farger og fine rolige bølger...

Mvh. Taheri
Inge S.

Hei.
Syns denne versjonen ble meget bra om ikke enda bedre enn den første.
Får mer opplevelse av de flotte bølgene.
Rolig og stilfullt.

Mvh Inge
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Liker bildet godt; fargevalørene, bølgene og at det er kun himmel og hav!

MvH, Johann
Laurberg G.

Flot eksponering og dejlig farvestyring af de blå nuancer. Men jeg tror dog, at man bliver meget hurtig færdig med betragtning. Stopeffekten er nok tilstede , men oplevelsen, det der skal fastholde er ikke stor. Så man går hurtigt videre. Lidt mere billedhandling og billedhistorie. :-) mh. lau
Torbjørn K.

Denne synes jeg ble svært så bra, Ingebjørg. Nydelige farger og toner i bildet, og så er bølgene akkurat passe. Et bilde som jeg normalt sett ville savnet et eller annet interessepunkt i, men av en eller annen grunn så savner jeg det ikke i dette bildet. Bildet blir mer rolig og stille uten.

Torbjørn
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentarer!

Lau - det er akkurat det jeg liker ved bildet; at det ikke er mer handling i det. Lite elementer, men masse innhold. Men det er bra at smaken er forskjellig. Om ikke, hadde det sannelig ikke vært så mye spennende..!


Ha en fin-fin lørdagskveld!
-ingebjørg
Helge R.

Jeg føler at bildet krever litt tid, fikk det på full skjerm med sort bakgrunn og forsvant ut over havflaten, lys og farger stemmer, horrisontlinjen er herlig plassert, et bilde som vokser om en bare gir det litt tid, hilsen
:)Helge
Stig Børre E.

Har sett på dette en del ganger nå. Liker det bedre og bedre.
Utrolig enkelt, men allikevel veldig fengende. Syns du er dristig med dette tilsynelatende banalt enkle bildet - og du lykkes godt. Bildet blir mindre enkelt jo mere man betrakter det. Det er små detaljer i himmel og hav som bryter det ellers statiske uttrykket og gjør bildet underfundig og severdig. Meget bra.

StigB
Fred S.

..ja, jeg prøver, men er vel for stresset for tiden. Har eksamensnerver akkurat som du, med en haug med 10.klassinger som kan komme opp i engelsk skriftlig...
Nei, vi glemmer eksamen, Ingebjørg, i alle fall jeg. Du får søke glemsel i ''russebrusen''. Bildet ditt ; `Blåfargen, først og fremst, sammen med den beroligende bølgestrukturen. Pent, som før.

vh fred
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Helge, Stig og Fred.

Helge - Jeg er godt fornøyd når bildene mine må ha tid. -Det er bedre enn å bli ferdig med de med en gang. Litt motstand kan være en god ting for da gjør det iallefall noe med en.

Fred -Jeg ser ikke grunn til å bekymre meg enda (kanskje dere har eksamen før oss!?). Mine starter en uke etter russetida, så det er tid i massevis. Vi har gjort oss ferdig med tentamener, så for å toppe det hele, gjenstår tre prøveeksamener.. (midt i russetida). ''Russebrusen'' (for all del ikke rusbrusen) skal nok hjelpe meg med forberedelsene.... Gå ut til tåka di du, så er nok eksamene borte en stund :)


-ingebjørg
Kjell Sigurd S.

Spenstig enkelhet. Du har en meget fin dybde i bildet og flotte fargetoner. Kan sitte lenge å drømme meg bort i dette. Har ingen forbedringsforslag, savner hverken fugl eller båt :-)

Kjell S
ingeborg w.

Jeg savner noe, fugl, fisk eller båt. Det er mange detaljer i de småvuggete bølgene og blåfargene er behagelige å se på. Det er dog ikke nok, blir for kjedelig. Knallrød kano kanskje...
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Kjell S og Ingeborg!

Den ene vil hva den andre ikke vil. Jeg ser absolutt at en knall rød kano/kajakk hadde passet inn, men det ville ha gitt bildet en helt annen ro enn hva som er nå. Personlig har ikke jeg et savn der.

-ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu