Olas del Pacifico
Utstyr
  • Fuji S3 Pro
  • Nikon AF-S Nikkor 24-120 mm. 3.5-5.6G ED VR
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torbjørn K.
Dette synes jeg ble helt knall! Rå styrke og fine kontraster. Utrolig skarpt og flott fanget bølge og en forgrunnn som ser ut som forblåst snø. Jeg har veldig sans for den sorte himmelen i dette bildet også. Jeg kunne tenkt meg noe mer luft til høyre (0.5-1cm) og så ville jeg fjernet fjell-knatten i bunnen av bildet.

Torbjørn
Marcelo V.
Takk for kommentar Torbjørn, bildet er tatt ved Viña del Mar i Chile, en dag i mars hvor bølgene var ganske store (5 meter ca.) Undereksponerte litt for å få mest mulig tegnig i den hvite skummen. Jeg enig med deg ang fjellet i bunnen.
Marcelo
Anne-Lise S.
Dette er rå naturkrefter som jeg synes du lykkes særdeles godt med å få frem! Skarpheten i dråpene som sprutes opp og frem her er upåklagelig, og du fremhever denne bølgen gjennom valg av mørk bakgrunn. Et bilde med riktig smell i. Ville clona bort nedre stein i bildekanten som forstyrrer litt. Ellers helt suverent!

Anne-Lise
Thorbjørn R.
Kraftfullt og flott, dette. Litt trangt utsnitt, kanskje. Gode kontraster.
Erik J.
Utrolig kraft i bølgen, den gjør seg meget godt mot den mørke bakgrunnen!
Dette er etter mitt syn vellykket bruk av mye kontrast. Jeg tror jeg ville beskjært 4/5 av berget til venstre i forgunnen.
Marcelo V.
Hei dere, takker for kkommentarene, det stemmer det med kraft i bølgene, måtte tørke objektivfronten flere ganger mens jeg tok bildene.
MV
André M.
Dramatikk som forsterkes av hard kontrast. Bra. Synes det er noe trangt oppe (mer himmel, takk).
Anne E.S. E.
Dramatisk flott.
Først trodde jeg det var voldsomme bølger, men etter å ha sett forgrunnen ,avgjorde jeg at det måtte være et voldsomt snøskred. - Men så var det altså bølger allikevel....
Liker bildet uansett. Kontrastene forsterker dramatikken i bildet.
MVH Anne
Marcelo V.
Hei dere takk for komentarer, du har et poeng Anne når du assosierte bildet til snøsskred, jeg fikk en slik assosiasjon da jeg åpnet for første gang bildet på min pc.
Marcelo
Tove H.
Jeg assosierte som Anne,..... Bølger- snøskred- bølger.........Ville tatt bort steinen i forgrunnen og også gitt det litt mer luft øverst, kanskje. Utrolig flott bilde av mektige krefter.
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu