Fars hus har mange rom
Fikk assosiasjon til billedtekst - ''I min Fars hus'' er det mange rom. Her er det mange rom, åpne dører og lys som strømmer ut fra alle disse døråpningene.....
Utstyr
  • Canon ixus 500
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger207
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253596} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Simen B.

Hei
Ble umiddelbart fanget av dette bildet selv om jeg ikke helt vet hvorfor. Liker de lyse og pastelle fargene og lyset som kommer inn fra rommene. Bildet på veggen er flott og skaper mening sammen med tittelen. Morsomt med de to skoparene som står så pent oppstillt i de ellers så tomme rommene.

mvh Simen
Eva Marie P.

En ny vinkel, har vært på besøk her før tror jeg:o)
Likte dette bildet like godt. Lyset faller så fint inn og de lyse farvene gjør komposisonen din lys og vakker.
Det er akkurat slik det må være ''i min fars hus''
Jeg jobber ofte med prester i mitt yrke og det skjer at jeg maser litt.
En prest spurte meg- ''Du Eva, du vet hva det betyr, i min fars hus er det mange rom??'' ja... tror da det svarte jeg litt undrene.
-''Det er fordi vi skal få ha vært vårt rom og der skal vi få være i fred!!!'' sa presten da.
Da skjønte jeg at det var best å ligge litt lavt...he he
-epl
Dorte G.

Fint bilde, som gir mange assosiasjoner. Godt lys og fine pastellfarer. Jeg personlig forstår ikke helt hva bildet i forgrunnen har her å gjøre, eller tittelen for den saks skyld... Synes den begrenser assosiasjonene, heller enn å utvide dem. Jeg ville kroppet vekk jesusbildet i denne sammenhengen.

Derimot likte jeg godt at du ikke har falt for fristelsen, hvis den i det hele tatt var til stede, om å plassere en pen jente i fondmotivet, men har latt det være med en hvit skapside og ørsmå sko. Liker også godt den brudekjolen, eller hva det nå er, til høyre i bildet. Den er passe mystisk i forh. til resten av motivet ditt.
Avsluttet .

Hei!
Det jeg likte spesielt med dette bildet var masse dybde og litt ''labyrint''. Lyset var også tiltrekkende. Fin utnyttelse av et det enkle bildet på veggen!
Vennlig hilsen MV.
Jostein S.


Hei!

Takk til Simen, Eva, Dorte og Magne for komentarer. Ser at det er forskjellige meninger om bildet i bilde skal være med eller ei. Det er det som er interessant, at det kan oppfattes på flere måter.

Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu