Orrhaner på orreleik
Bildet er tatt idag tidlig. Denne gangen hadde det meste av snøen smeltet bort og i tillegg ble det sol.
Mitt beste leikbilde til nå
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70-200/2.8 m/2x converter
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253767} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Terje S.

Enig i din egen vurdering at dette er ditt beste leikbilde så langt. Stå på og vær ute masse og kvaliteten på bildene øker i takt med tiden du legger igjen.

Flott Aleksander


P.s Er på jobb nå. Skal ha med meg 2 gutter på orreleik i natt, da jeg jobber i barnevernet på institusjon. Drømme jobb akkurat det neste døgnet i allefall.


Mvh Terje
Egil Joachim J.

Hei Aleksander,

Fint lys og god eksponering, samt flott positur på den nærmeste hanen gjør at dette bildet formidler steming av leik på en god måte.

Mvh
Joachim
Kjell Ivar Ø.

Flott Aleksander som Terje sier ver mye ute. Det er der du henter bilda
dine. Ser i Villmarksliv i dag du har deltat i fotojakta. Stå på.
Mvh Kjell Ivar
Svein B.

Trivelig bilde fra leiken dette Aleksander. Fin stemning med morgensola som gir liv i bildet, det behøver slett ikke være så mye action - dette er bra synes jeg. Jeg skulle kan hende gjerne sett at hanen til venstre f.eks satt på tua midt i bildet, eller var vendt motsatt veg- den er ''litt på tur ut'' av bildet slik det er nå. Men slett ikke dårlig dette her.

Mvh Svein B
Odd E. k.

Hei Aleksander!

Et flott actionbilde fra orremyra. Fin illustrasjon på hvem som er herren på myra. Den andre såg nok sitt snitt til å stikke da overmakten ble for stor. Komposisjonen synest jeg er veldig bra, der kamphanene er fint plassert i bildefeltet. God skarphet når en tenker på at du har brukt en converter på x 2 og et zoomobjektiv. Flott dette Aleksander!!

Mvh

Odd E.
Avsluttet .

Hei Aleksander dette var veldig bra skarpt og en fin fin komposisjon..

Rune
Kjell Sigurd S.

Fin fangst til samlingen din dette Aleksander. Lyset i bildet er bra og detaljene i fuglen til høyre er fine. Neste gang kommer du nærmere så du slipper å bruke 2x converter. Den stjeler kvalitet.

Kjell S
Ole Birger S.

Dette var et flott bilde Aleksander. mvh obs
Aleksander M.

Takk for kommentarene!
Svein: Enig med deg ang. orrhanen bak, men nå ble det nå slik...
Kjell Sigurd: Hvis jeg kommer nærme nok skal jeg ta av converteren :)

Aleksander
Thomas M.

hvordan er det mulig å ha 400mm og få slike bilder? hehe. du må nok nærmere. ellers helt greit orrleik bilde.

mvh thomas mørch
Aleksander M.

Takk for kommentar! Bildet er tatt fra samme sted som bilde nr. 305486 (hvor V5 ikke er noe beskjært). Noen dager spiller de helt opptil kamuflasjen og andre dager helt i andre enden av myra og det gjorde de her. Men jeg håper de vil komme nærme i godt fotolys og uten snø en gang :)

Aleksander
Stian H.

Hei.

Koselig stemning og miljø fra leiken. Så heldig dere er da, som har sol...
Ligger du i telt eller barhytte? Hvis du har telt, ville jeg prøvd å flytte det litt nærmere leiken, så du kan ta av konverteren.

Skal ut i natt jeg. har høner i omr, men det er så dårlig lys og vær for tiden. Har teltet ca 12m fra tua hvor sjefen herser, og natt til i går satt han 10cm fra linsa! Det var for mørkt og litt for nærme:-)

Lykke til vidre,

Stian
Vegard L.

Nå begynner det å komme seg. Et bra bilde.
Vegard
Aleksander M.

Takk for kommentarene!
Stian: Har ikke råd til å kjøpe noe kamuflasjetelt så jeg har en grønn ''gapahuk'' av stoff. Den åpne enden dekker jeg til med striesekker, så et kamuflasjenett utenpå og ytterst granbar som jeg dekker hele hytta med. Vet ikke om det er like bra som kamuflasjetelt, men orrhanene har stått og spilt helt innpå 3-4 meter, så det funker i hvert fall.

Aleksander
Magne Olav R.

Et kjempefint orrebilde, Aleksander! Jeg syns du har bra tak på dete med fotografering. Så ung og så bra bilder allerede. God stemning i bildet og bra eknisk også !!

Magne
Aleksander M.

Takk for hyggelig kommentar!

Aleksander
Vidar S.

Fin komp og utsnitt. Orren nærmest poserer flott. Bakgrunnen passe diffus men tydelig nok til vise å miljøet. Bra! Angående kamuflasjen din så høres det ut som om du har funnet en god løsning og er tilstrekkelig skjult. Jevnt over bra! :o) Vidar
Aleksander M.

Takk for kommentaren!

Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu