Dun krok #1
Bildet inngår i albumet Fluefiske -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_253900} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen R.

Lekkert situasjons/stemningsbilde, kjenner jeg gleder meg stort til sesongen snart er i gang. Kan lett sette meg inn i situasjonen, ser ut som det presisjonskastes mot et vak. Herlig! Gjør seg meget godt i s/h, mye pga det flotte lyset.
vh
Espen
Ronny A.

Artig å se hvor konsentrert den herremannen på bilde er, blikket festet mot enden av snøre:-) Et spennende og litt annerledes bilde, da fokusen normalt er mer til høyre. Dette fungerte godt. Smart med s/h
mvh Ronny
Avsluttet .

Her er det jo situasjonen som fanger meg først,hvor konsentrert han er.
Og stilen,helt klart en som kan dette her(tror jeg hehe).
Så liker jeg godt kontrastene,syns de er veldig gode i dette bildet og det passer godt i svart/hvitt.Og komposisjonen syns jeg gså fungerer meget godt,ikke helt vanlig,men helt klart en god en:-)
Et bilde jeg liker meget godt.
Hilsen Tone!
Avsluttet .

God morgen Tom,

Flott action bilde der lina blir skutt ut. Jeg ville kanskje hatt med mer til høyre.
Godt levert.

fotohilsen
Tommy
Torbjørn K.

Et artig og velkomponert fiske-bilde. Det er mulig jeg tar skammelig feil her, men her ser det ut som vedkommende er relativt nybegynner men har utstyret godt i behold? (han står midt inne på brygga og hopper nesten etter stanga når han kaster...) At du har plassert fiskeren slik at han nesten faller ut av bildet (i stedet for å ha han i det venstre hjørnet) forsterker humoren i bildet. Situasjonen er timet perfekt, og jeg liker godt at du har litt bevegelses-uskarphet i snøret. Flott presentert i sort/hvitt.

Torbjørn
Tom T.

Hei! Takk for kommentarene:) Har valgt la fluefiskeren kaste ut av bilde til høyre, normalt skulle fluefiskeren ha stått til vestre,ville bryte med reglene her og synes bilde har balanse til det her.
Marit O.

Sprekt utsnitt Tom.
Her er det situasjonen som gjelder,stilig med bevegelses uskarpheten i snøre
og bilde tar seg godt ut i SH.

Marit :)
Eivind B.

Voldsomme kontraster, men synes du kommer godt i mål likevel, mye takket være det uventede utsnittet som interessevekker. Fin serie. Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu