Vårkveld langs Lofotfjæra
En tur langs Lofotfjæra en vårkveld gir mange flotte inntryk. Det er begynt å bli liv igjen etter en vinterdag. Fugler har liksom våknet og gir musikk til sjøens brus langs fjæresteinene. Nydelig spør du meg og noen timer blir lagt ned som rekreasjon ved havet.
Her skimter vi bebyggelsen på Nesland i vest Lofoten. Et fraflyttet sted som kun brukes til feriested med hytter og eldre fraflyttede hus. Dette er på sørsiden av Flakstadøya og sydvesten merkes til de grader når han står på mot land. Det er nok ikke så lurt å bevege seg nede på glatte svaberg da, men fascinerende å beskue sjøens kraft mot land på slike dager.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S DX 17-55mm f/2.8G IF-ED
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254018} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Espen R.

Ingen som har kommentert dette enda? Synes det var virkelig flott. Liker blåskjæret som går igjen gjennom hele bildet. Gården ovenfor fjæra gir liv og dybde til bildet, og de snøkledde fjelltoppene gjør bildet komplett.
vh
Espen
Steinulf L.

assosierter det mer med vinter enn med vår pga det kalde lyset. Et bilde med fin dybde.
Thorbjørn R.

Fine fargetoner her og jeg synes bevegelsesuskarpheten på bølgene blir vellykket. Komposisjonen er også bra, men jeg liker ikke helt husene som bare er litt synlige.
Roger K.

Hei og takker for kommentar på bilde. dagslyset begynner å strekke seg langt utover i de sene kveldstimer her nord nå og får bare et lite snev av blåtimen i overgangen nå. Når det gjelder husene som bare skimtes var dette et bevist valg. Jeg ville lengs mulig ned til den småbevegelige sjøen og sløre den ut litt. Dette gir et bra blikkdrag inn i bilde der hus blir mest som fyll til bildematerialet. Jeg kunne selvfølgelig valgt å fremheve dem bedre, men denne nevnte effekten ville uteblitt med et høyere standpunkt som da hadde vært en nødvendighet.

Roger
Inger-Lise S.

Hei! Nå får du meg til¨å lengte nordover. Fint motiv, god kompossjon og rålekre fargenyanser. Svært god effkt på vannet i forgrunnen. God struktur i bildet. Meget bra :-)

Inger-Lise
Jens Erik J.

Hei! Jeg synes du har fanget lyset flott her. Bevegelsesuskarpheten i sjøen er også fin. Syns husa skal være der, det lager liksom en helhet i bildet. Flott ;o)
mvh. Jens Erik.
Odd Tore S.

Dette var en kald vår, men det er vel ikke noe nytt at våren ikke nødvendigvis er varm og innbydende. Nyhvitt på Haugastøl både i går og i dag tidlig.
Jeg festet meg med en gang i det at fjellene i bakgrunnen følger helningen på skråningen bak husene. Liker det som detalj, men kunne tenkt med litt bedre avstand, og gjerne litt mer av vika ved husene i tillegg. Du har da vel terrengående mobilstillasje??
Sjøen ble fint gjengitt her, passe sløret, men har fortsatt god struktur.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu