Se meg dypt inn i øynene
En stripete hoppe edderkopp, ca 5- 6 mm. Ganske søt når man kommer så tett på eller? Litt usikker på hvor man bør feste blikket..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-07 18:58:42
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Canon EF 100mm 1:2.8 USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254092} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
marianne k.

Ja, alle øynene!!! Wæææ, den var skummel!! Bra skarphet og fokus i ansiktspartiet.:)
Unni F.

Festlig bilde det der. Og for et blikk....ikke mindre enn fire øyne her ser det ut til. Litt ''naightmare''preg over bildet...Fint med skarpt fokus på ansiktet.
Hilsen Unni.
Kathrine Å.

Fram med støvelen! Klask, klask! :)
Men bildet fungerer bra da. Fint utsnitt, og artig med fokus i ansiktet.
Kathrine
Ruth S.



Klask - klask!!! Jeg liker ikke eddiser!

-ruth-
Carina Hedegaard F.

Tusen takk for morsomme og hyggelige kommentarer jenter :) Ser at det er flere som sliter litt med disse krypene... Men jeg må innrømme at med macroobjektiv, så ser edderkopper ganske så fasinerened ut... ;)

Carina
Anne-Lise S.

Som barn fikk jeg alltid høre at edderkopper betydde ''lykke'', og derfor skulle vi aldri drepe dem, men heller hjelpe dem ut. Hver gang jeg så en edderkopp løftet jeg dem derfor forsiktig ut i verden, og jeg må innrømme at jeg gjør det enda... :-) Dersom en edderkopp er så uheldig å plutselig dale ned fra sitt nett i maven rett foran meg, derimot, og jeg ikke er oppmerksom på at den har planer om ''å ta meg nærmere i ettersyn'', skvetter jeg til med et feminint hyl, og da er det ikke fritt for at den får seg en omgang veiving... :-)

Du er litt usikker på hvor man bør feste blikket, og det kan jeg så godt forstå. Her med 4 øyne er det neimen ikke rart om man blir litt usikker. Fokus sitter imidlertid akkruat der den skal, om du spør meg, og det er nettopp på øynene. Flott skarphet både her og på området rundt, mens skarpheten tones ut dess lenger ut på dyret og omgivelsene man kommer. Etter mitt syn er det akkurat slik det skal være. Det er øynene som skal være i fokus, og som er det mest interessante partiet her. Dernest kommer selve kroppen med dette flotte mønsteret i all sin hårethet. Jeg synes du lykkes svært godt med akkurat det. Jeg liker også at du får frem fargene så godt her. Stripene står i fine kontraster til hverandre mellom de mørke og de lyse, og jeg liker spesielt godt hvordan du også får fremhevet hårene rundt det sentrerte fokusområdet. Jeg synes nok at det grå området; rusket til venstre for edderkoppen er noe forstyrrende i den lyse under- og bakgrunnen, så den ville jeg ha clonet bort. Ellers har du fin dybde innover i bildet. Brukte du blits her, eller kommer lysrefleksene i øynene fra lampelys? Kanskje kunne bildet blitt noe mer spennende med annen bakgrunn og annen grunn under føttene her, men alt i alt synes jeg du lykkes svært godt! :-)

Anne-Lise
Anne Ø.

Svært bra macro dette Carina med fokus på øynene.
Den ser noe fryktinngytende ut i stor str.
Ville også klonet den ''flekken'' nede til v.

Anne:)
Carina Hedegaard F.

Tusen takk for lang og detaljrik kommentar Anne Lise! Av samme grunn som deg, klarer heller ikke jeg å drepe edderkopper.. Fjerne dem litt skånsomt med støvsuger derimot....
Bakgrunnen er det nok ikke så mye å gjøre med. Edderkoppen er fanget på murveggen på huset. Men er enig i at den er kjedelig... Edderkoppen hopper og ville bare sitte å muren..
Jeg har brukt blitz her.. Ble nok litt hardt ser jeg.

Takk til Anne også! Flekken er nå fjernet.

Carina
Arnhild A.

Hjelp. Hadde jeg stirra denne i øynene hjemme hadde jeg skreket høyt. Er livredd edderkopper, men også utrolig fascinert av de små krypa. Flott fokus på øyene.

Mvh Arnhild
Thomas S.

Elsker dette bildet!

alt er perfect!

- thomas sandmoen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu