Unskyld, jeg skal bare forbi
Jeg hadde det virkelig morsomt når jeg så disse to.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254104} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen R.

He he, dette var et virkelig morsomt bilde. Godt fanget! Komposisjonen er god, og meget bra skarphet. Veldig bra:-)
vh
Espen
Monika Frisvold V.

Hei
Artig bilde :)
Skarpt og fint ....Likte dette !
mvh monika
Rolv B.

Måkebølle! Festlig situasjon. Begge måkene har en mørk skygge over hodet? Veldig artig situasjon. Skarpt og fint utsnitt.
Mvh Rolv B
Harald H.

Suverent at du har fanget denne situasjonen! Gratulerer.
Anna Rosa L.

Morsomt og anderledes!
Jeg vilel ha fjernet gresset og kabelen, for jeg synes de forstyrrer situasjonen i bildet!
ellers er dette supert bilde med mye humor!
:)
-rosa-
Anne-Lise S.

Det kan jeg godt forstå var morsomt, og det viser bildet ditt også! Det kan jo se ut som om måka til høyre rett og slett raser forbi den andre, uten tanke på vanlig folkeskikk i det hele tatt. Ikke for at måker har folkeskikk... MEN det er jo litt talende dette her, i forhold til hvordan enkelte mennesker tordner forbi andre, eller heller over andre, og at de ikke tenker over hvordan andre kan reagere i det hele tatt! De bare tordner over og forbi uten tanke for at de kanskje raserer noe i den andre parten. Her fyker jo fjæra av måka som bare står der... Hm...

Når assossiasjonene er talte, kan jeg jo også si at jeg synes skarpheten er upåklagelig her. En artig situasjon der det tekniske stemmer, bortsett fra at jeg kunne ønske meg mer luft på sidene av fuglene, og da spesielt på venstre side foran nebbet. For mer ro her, kan stolpene bakenfor, og aller helst stolpen som ser ut som den kommer ut av hodet på venstre måke klones bort, og for enda mer ro kan ledningen også fjernes. Men som et situasjonsbilde der og da, og som en artig hendelse der du var på rett plass til absolutt rett tid, og ikke minst at du trykket ned utløserknappen akkurat da, så er dette et godt dokumentert motiv.

Anne-Lise
ann elisabeth n.

Takk Anne-Lise for dine tankevekkende ord. Takk til dere andre også. Fuglene var der og uten tanke på gress og ledninger var det bare å knipse. Etter et sekund var hela seansen over.
Ronny A.

Et herlig bilde du har tatt her, Ann Elisabeth. Ser nesten ut som han tørker av seg noe møkk på ryggen til den andre i det han gyver over han:-)) Et slikt blinkskudd fortjener en anbefaling!
mvh Ronny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu