Miss Smestad
Sonja gikk seirende ut av den spennende duellen med Babben om tittelen nå i helgen. Hun vil delta ved neste helgs regionsfinale som går av stabelen på Østensjøvannet. Hun er en litt prippen frøken så det spørs hvodan det skal gå når hun møter de tøffe damene fra Pippervika og Sjursøya.
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 300/F4 D IF-ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254259} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kjell G.
Miss Smestad er en tanke ''mørkere i knollen'' enn miss Østensjø.

Som alltid: Teknisk topp, med utsøkt detaljering. - Og, HVILKET HERLIG VANN!

mvh kjellg
Kjell Sigurd S.
Mistenker henne for å drive med farging av manken... :-)

Kjell S
Robin J.
Støtter kommentaren til KG fullt ut. Et meget flott bilde. Mvh RJ
Knut Børge S.
Hei Kjell Sigurd!

Flott bilde av hettemåka der den stirrer betrakteren i senk. Det tekniske er som vanlig feilfritt, helt topp Kjell Sigurd!

mvh KBS
Nina E.
Perfekt eksponering av missen, meget god skarphet. Flott bilde, fin positur med hodet rett fram. Akkurat passe DOF til at både hode og nebb blir skarpe. Pent gjort! Pene fargertoner i vannet. Tett og fin beskjæring. Bra dette!
Mvh Nina :o)
Inger-Lise S.
Du verden så god skarphet på hode,hals og bryst! Bedre kan det vel ikke gjøres! Nydelige fargetoner på vannet rundt. Vannet i forgrunnen er bare rålekkert:)

Inger-Lise
Avsluttet .
Blikkontakten sitter som et skudd skarpt og nydelig lys der du har ca. 1 blender forskjell fra det mørke til det lyse i den hvite fjærdrakten. Bra med luft rundt. TOPP..

Rune
Avsluttet .
hjelpe meg for et flott bilde! perfekte fargetoner og skarphet. bedre blir det nok ikke!

mvh cecilie
Steinulf L.
Sider som jeg har sagt før; Skulle ønske dette var mitt bilde!
Eivind B.
I deg har de fjærkledte funnet en mesterlig portrettfotograf! Her fanger du øyeblikket, oppnår god kontakt med den skjønne badenymfen, og i tillegg er bildet så skarpt at du kan skjære deg på det. Praktfullt formidlet på alle vis! Mvh Eivind
Odd Tore S.
Bildet er delikat.
Missa er litt som misser flest, meget opptatt av å ta seg ut til sin fordel og å holde masken i andres nærvær. Mye øyensminke og moteriktig nebbestift.
Litt av et skarpskytterportrett.
Odd Tore
Kjell Sigurd S.
Takk for svært generøse kritikker. Hettemåkene er til tider stor underholdning og etter min mening en fugl med et fotogent utseende. Ser frem til finalen hvor brødrende Gordon og Irsk Setter vistnok skal sitte i jurien :-)

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu