...langsmed stranno, Hauge i Dalane.
Bildet inngår i albumet Over stokk og stein i Dalane... -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-10-02 19:32:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Holga 120N
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetEnkel og grei...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger440
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anne g.

hei torild! likte dette strandbildet veldig godt! fine fargetoner og god komp. den lille øya som ligger for seg selv gjør mye for bildet. Bildet er litt mørkt og diffust oppe til høyre, kanskje noe som kan forbedres. hilsen anne
Torild H.

Takk for fin kommentar, Anne!

De mørke hjørnene er vignettering som kommer fra dette kameraet: Holga. Så det må en ha i bakhodet allerede når en knipser, og at (mulig) skarphet blir i midten, og dusere ut mot kantene. Like it, or not!

Mvh Torild

Stig Børre E.

Kult. Lys, komposisjon og en finish med svung over.
Holga ser morsomt ut - finnes de med digitalt bakstykke... ;-)

StigB
Torild H.

Takk til deg også, Stig B. for fin kommentar!

Gildt å høre at noen kan ha sansen for dette kameraet! Det med dig. bakstykke er ikke aktuelt for meg, og jeg tror neppe det finnes. Skal likevel si ifra hvis jeg finner ut noe annet...

mm...det er morsomt, også.

Mvh Torild
Rolv B.

Hei kanonfotograf Torild!
Dette var vakkert, nesten litt FOR skarpt til å være Holga. Meget vellykket. Å evt. skulle sette digitalt bakstykke på en Holga (Hvilken idè!) må være som å putte en gammel Trabant-motor inn i en Rolls Royce! Helt utenkelig.
Mvh Rolv
Torild H.

Vel ... Kanon- ... takk for det.... skyting med Holga; ganske harmlaust og moro...

Takk for fin kommentar! Du sier noe; nesten litt FOR skarpt, og er enig i det. Men Holgapreget kommer likevel godt til syne i sider og i hjørnene, så slapp bildet igjennom, likevel.
Trabant, ja....tror nok Holga bør være forbeholdt oss salig analoge.

Mvh Torild
Atle G.

Hei Torild, flott Holga bilde dette og at det er blitt skarpt også, gjør ikke meg noe. Har dessverre ikke prøvd Holga selv. Komposisjonen og detaljen er flotte her, og dette hadde også funger om du hadde brukt et annet kamera! ☺

Hilsen Atle.
Avsluttet .

Ja her er det linjer både horisontalt og vertikalt, med en runding plassert i ''det gyldne snitt'' (vet ikke om det var bevisst?). Litt grønn havbunn lyser opp og krydrer refleksene i vannet. Her har du virkelig kontroll!
Tor-A
Torild H.

Mange takk for fine kommentarer!

Atle: ...med annet kamera også: Ja, det kunne vært et Nikon D50 eller et 4-øyd Lomo, men denne dagen var det Holga som var med i tursekken!

Tor-Arne: kontroll; takk for det, men med et stille og dermed takknemlig motiv så burde det bli sånn nogenlunde. Lurte på, før jeg knipset, om jeg skulle ta med himmel, om det kunne bli for mye, men syns den ble veldig fin.

Takk igjen!

Mvh Torild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu