Orreleik over skyene
Fortsetter med orreprosjektet.
Målet er miljøbilder av orreleik. Nærbilder i godt lys kan andre ta seg av. Lite aktivitet når sola skinner her mellom fjella.
ok
Bildet inngår i albumet Fjellet i vårdrakt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-03 20:57:23
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-03 20:58:13
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254455} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Avsluttet .

Flott spill igjen, skarpt og en fin komposisjon, men er mest fasinert av landskapet rundt det hele fantastik..

Rune
Kjartan T.

Fine miljøbilder fra denne spesielle leiken Vegard! Bra dette, men jeg synes gressbanken/sætervollen blir litt vel dominerende i bildene dine. Har du mulighet til å komme deg enda lavere?
Vegard L.

Takk til dere.
Kjartan: Skal vurdere dine forslag ved neste forsøk.
Vegard
Kjell Ivar Ø.

Du er i alle fall over tåka. Litt Enig med Kjartan. Er det utlagt
kamera eller er det fra skjulet ? Mvh Kjell ivar
Vegard L.

Oppstilt kamera, alt forhåndsinnstilt og fjernutløser som kan løses ut fra en hytte like ved.
Egil S.

Flott miljøbilde.
Over skyene det er jo sikkert.
God stemning, men selv fuglene skulle kanskje vært tanken skarpere.


Mvh.
-Egil
Helge S.

Synes det var et fint landskapsbilde. Tror det ville blitt et dårlig landskapsbilde dersom det blir noe lavere skuddstilling. Da blir det et himmelbilde.
Helge
Knut Børge S.

Hei Vegard!

Nok et flott miljøbilde fra den fantastisk flotte orrleikplassen din. Skodda ligger enda tykt i dalen, og morgenlyset tittet frem, stemningsbilde til tusen. Tekniske helt ok!

mvh KBS
Roger K.

Hei hei, Vegard!
Ser du er noe mere aktiv en jeg er for tiden og en gjennomgang av dine bilder så gjør du jobben godt som vanlig. Meget flott natur har du massevis å vise til samtidig som du krydrer det med orreleik. Bilde i seg selv virker en tanke for lyst, men kommer sansynligvis aav min skjerm. Vankelig å kommentere dette da skjermer er så forskjellig. Det jeg ser mest på i dette bilde er vegetasjonen som gror en del igjen i bildematerialet ditt. Noe forskjell er det på serien din også, men føler det skjemmer litt og et aldrende syn begynner å trenge briller :-). Neida klar over at du har smått med lys og presser litt her med blender og iso-verdi. Har i alle fall hatt en fin tur gjennom dine siste bilder.

Mvh RK
Jan-Eilert P.

Skulle gjerne sett litt mindre sætervoll. Blinkskuddet venter når de spiller borte ved brisken i forgrunnen. Da har du dybde nok til å plassere dem i landskapet.

Ikke så bra som det andre, men jeg ser at det er potensiale her .

Jan-Eilert
Vegard L.

Takk til dere for konstruktive innspill.
Mvh Vegard
Arild P.

Flotte bilder av orreleiken.

Alle bildene dine her har fine omgivelser. Får nesten en følelse av at jeg sitter og kikker på fuglene selv, bra! Synes det er bra at du tar bilder av fuglene og miljøet de er i. Synes slike bilder er finest og mest interresange. Det er mange flotte nærbilder, men synes det blir litt kjedelige i lengden. Det virker mest som det er det tekniske som er det viktigste i slike bilder, det er ivertfall slik jeg greier å skille dem ut når de kommer på rekke og rad.

Av bildene du har tatt her så likte jeg best v2, da dette har finest bakgrunn og kampen mellom fuglene skaper litt action i bilde. V1 har fin bakgrunn og posituren til fuglene er ok. I v3 har du fått en frem en fin positur på fuglene der de går mot en annen med vingespissene mot bakken, men her synes jeg ikke bakgrunnen er så bra.

mvh
Arild
Vegard L.

Takk til deg hyggelig!
Vegard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu