Å lengte
Jeg ville så gjerne finne det jeg lengter etter....Alt virker så stort og uendelig og inni meg er det en lengsel etter noe jeg ikke kan gripe tak i.
Liker følelsen jeg får av det uendelig havet.
Bildet inngår i albumet Refvik - Her bor jeg :) Naturen forandrer på farvespillene hele tiden. Det er utrolig å bo her ute, nært stor havet.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-05-05 01:17:41
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-05-05 21:12:49
    Versjon #3
Utstyr
  • canon eos 350
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger354
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254686} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
anne g.

hei eva! forstår den følelsen så uendelig godt! synes ikke du skal ''kastrere'' bildet oventil, men har med hele det store rommet. for oss som bor nær det ''uendlige rom'' er det det som er viktig. føler u forsøker å berskrive den lengselen, og du gjør det godt! hilsen anne
Stig Børre E.

Hei!
V1 er helt klart best. Komposisjonen er flott og tonene fine.
Budskapet kan tolkes på flere måter. Tittelen din passer bra.
Kunne kanskje tenkt meg å se litt mer av ansiktet på personen.

StigB
Eva Marie P.

Heisann, natteugler;O)
Jeg fikk ikke ansikt, det er min sønn og han vil drepe meg om jeg legger ut bildet på nett. Så da så..jeg er jo så ung..
Tusen takk for kjappe kommentarer. Fortell hvordan du tolker budskapet mitt da:o)..spent...
Eva
Ingunn S.

Hei Eva!
V1 er absolutt best i mine øyne for å fremheve den lengselen og uendeligheten som du så fint beskriver i teksten din.
Siden du nevnte at det er din sønn gikk tankene mine med en gang til den ''uroen'' og lengselen som mange unge har etter noe...men ikke helt kan sette ord på hva det er...
Det kan være et ubevisst behov for svar på eksistensielle spørsmål og med den høye himmelen assosierer jeg det også litt til religion, en søken etter noe å holde fast ved og tro på som gir indre ro, trygghet og opplevelse av fellesskap...man kan ofte føle seg ensom, utrygg og fortapt på terskelen ut i den uendelig store verden...
Så er det lengselen etter kjærlighet...å elske og bli elsket...
Det er rom for mange tolkninger her Eva. Synes forresten det bortvendte ansiktet som ser utover havet forsterker budskapet...

Hilsen Ingunn:)
Ronny A.

Hei Eva. Jeg blir misunelig på deg hver gang du viser meg havet:-)Jeg synes du har fått til en fin komposisjon, da sønnen din ser utover det åpne havet. Det ser ut som han lengter, ja:-) Kanskje han vente på kjæresten sin, eller grue sæ til å ta lørdagsvasken som du har ''lovt'' han.. Kanskje han rett og slett lure på hva han skal gjøre i sommerferien, eller hvordan han skal få lurt foreldrene hjemmefra så han kan holde en skikkelig fest med hæla i taket og gebisset i veggen...;-) Har noen til, men de får vente til freddan..:-)))
mvh Ronny (nesten orrhane i natt..)
Espen R.

Hei Eva. Jeg tror jeg må gå får ver#1 her. Liker dybden i bildet, som skyene gir. Synes det er en fin siluett, og tiltalende fargetoner. Bra jobba!
vh
Espen
Tom T.

Hei! Liker komp på dette bilde, det er enkelt og bra. Synes horisonten v1 er best, det gir gutten/mannen luft. Bilde hadde gjort seg S/H.

Et kjempe fint bilde:)

mvh Tom T
Hans-Jørgen H.

Hei Eva!
Ja, har sagt det før at du bor på en fasinerende og spennende plass på jord....

Bildet her har uttallige tolkningsmuligheter. V1 er absolutt et rett valg her med den høye himmel...v2 blir for puslete i denne sammenheng.
Nei, hva han tenker din sønn, si det.......Brytningstider i ungdomssinnet er tøffe....Ønsker han i alle fall alt godt fremover på livsveien....
Spennende bilde som jeg likte!
En fortreffelig helg for deg og dine der ute mot havet!
Hans-Jørgen
Anne Ø.

Et svært godt bilde som forteller om å lengte.
Det vises i posituren her, litt tungt sittende.
Kunne hatt ansiktet i profil her, vendt mot h.
Liker den høye himmel.
Noe halo rundt persoen vises.

Anne:)
Monika Frisvold V.

Hei Eva
flott landskapsbilde dette....
Du ber om tolking..hva tenker jeg? HEr ser jeg en ungdom som sitter å skuer utover et åpent hav... Kanske dette er en ungdom som akkurat har gjort fra seg evn ungdomskole...Hva skjer nå? Et hav av muligheter ligger framfor han... helt åpent... Kansje han må flytte for å gå på skole ....
mvh monika
Steinulf L.

V#1 for meg.
Liv F. D.

Hei Eva,
Jeg synes dette er et stemningsfullt bilde. Likte best #1.
mvh
Liv'')
Avsluttet .

Fint bilde Eva. Jeg liker hv best. Komp. er kjempebra. Bra utført:)
Eva Marie P.

Heisann, det var utrolig hyggelig at så mange har gitt meg kommentarer til bildet mitt. Dere skjønner jo akkurat hva jeg mener med det. Og det betyr så mye:O) ikke minst at jeg har fått til det jeg ville med dette.
Tusen millioner TAKK.
Ja han er på terskelen til den voksne verden. Skal på videregående nå til høsten, ferdig med barnsdommens verden. Litt vemodig. Den følelsen av å være de lav noe større får jeg og av havet-
Du må dra ut til havet Ronny og kjenne suget i magen og lengselen etter det store ukjente;o)
Klæm fra meg
Anders R.

Hej Eva!

Oerhört flott bild med en bra stämning. V1 stämmer bäst för mig, tycker den är kanon i utförandet och presentationen. Bra jobbat, en favorit bland dina bilder!

mvh
Anders
Anne-Lise S.

Det er noe med å søke svar. Svar på uttallige spørsmål som kanskje ennå ikke kan besvares i så ung alder. Svar som kommer etterhvert som livet skrider frem, erfaringene kommer om godt og mindre bra, og skole, jobb, familieliv, osv oppleves. Slik sett er det på en måte uvesentlig om det er et ungt eller et eldre menneske som sitter og skuer utover havet. MEN en stor forskjell er det. En eldre person ville kanskje ha tenkt bakover i tid til svunne minner, mens denne unge mann kanskje skuer fremover til det uendelige som han ennå ikke vet så mye om. Spennende tanker, usikre og kanskje også skremmende, men fulle av håp, lys og nysgjerrighet. Flott komp innover i bildet. Liker både V1 og V2, men i V2 ville det gjort seg med et kutt like til venstre for steinen pga. at himmelen er så mye lavere der. V1 er akkurat så riktig som et komp kan være! Liker den høye himmelen som forsterker inntrykket av å se utover og frem. Du får fint frem strukturer i motivet, og dybden er fin.

Anne-Lise
Wenche J.

Hei Eva...enda et flott bilde fra hjemstedet ditt:)
Liker posituren til den flotte modellen din.
Den understreker teksten din der han ser utover imot der himmelen og havet moetes. Dette igen gir en fin dybde til bildet.
Mvh Wenche
Eva Marie P.

Tusen hjertelig takk for dei fine kommentarene jeg har fått Anders, Wenche og Anne-Lise..Du har rett ang v2, den ble så rar. Og når du sier det ser jeg det med en gang..Jeg skulle hatt et par ekstra øyne;o)
Takk igjen. Eva
Tine F. B.

Hei, flott bilde som ansporer til reflektering! V1 for meg.
mvh Tine
Ingunn G.

Hei Eva!

Med en gang jeg såg dette bildet så følte jeg ensomheten sige innover. Man kan føle seg nokså llten og maktesløs når man skuer ut over havet.
Kanskje spesielt når naturkreftene rår og bølgene går høge, og vinden riv og slit i både folk og natur.
Mange er dei som har stått og venta på sine kjære som har vore på fiske eller reiser, og som er venta heim, og mange er dei som aldri har fått dei heim.
Flott dette Eva.
Liker v1 best, men liker og v2.
Håper du får ein flott 17.mai.

Mvh Ingunn


Per Einar G.

Hei,

Håp, valg, valgfrihet, bølgedaler og topper, muligheter....uendelige muligheter. Alt ligger til rette for disse tolkingene i dette bildet. Lykke til med dine valg Ronny.

Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu