kampen for tilværelsen
Utstyr
  • Nikon d200
  • Sigma Sigma 12 til 24 mm.
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_254750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
sherzad t.

et livlig og stemningsfullt bilde... bildet er tatt fra en fin vinkell og ok komp...

Mvh. Taheri
Ole Petter F.

Artig med fugleperspektiv kombinert med 18 mm. Sikkert et loppemarked med korpsmusikk og hele kostebinderiet. Bildet mangler likevel en ide eller struktur for at det skal bli interessant. Kunne hun i rødt ha snudd en pannekake i lufta for svingende!

Jørn Tore K.

Gro Harlem gjorde en stor flause som statsminister. Hun spiste Svele med kniv og gaffel. Det ble ikke glemt på Sunnmøre.
Nå får vi inderlig håpe at ingen sunnmøring leser kommentaren din Ole Petter. Da ligger du tynt an. Her snakker vi ikke om pannekaker Ole Petter. SVELE- har du ikke spist SVELE??
Anne-Lise S.

'Sveler for livet'' kunne vært en annen tittel på dette bildet. Synes du lykkes godt i å formidle stemningen gjennom det travle sammen med det avslappede her. Artig valg av perspektiv. Fugleperspektivet kan gi spennende bilder. På en så ''crowded place'' sammen med perspektivvalget, skal det noe til å unngå avkutta hoder og kropper. Det både anonymiserer og bidrar til å forsterke inntrykket av folkehopens travelhet. Fin skarphet, lys og farger. Et godt situasjonsbilde, samtidig som øynene ikke finner hvile fordi det er så altfor mange elementer å se på. ''Kaoset'' forsterkes sådan!

Anne-Lise
Bjørn R.

Jeg synes bildet er noe for seg selv. Men så er det jo også veldig livlig og flott i Molde; et eldorado for en fotograf av din støpning. Skikkelig fargerikt fellesskap er det også. Utlendinger og sunnmøringer i samme båt. Det er nesten ingen grenser for hva en god vidvinkel kan favne rundt. Altså et godt bilde! Mvh Bj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu